USRPLUS: ”Turda devine pe zi ce trece un PFA al primarului Matei„. PNL Turda: ”nu comentăm”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

”Partenerii” de guvernare USRPLUS -PNL-UDMR sunt cei mai mari dușmani la…Turda. Consiliul Local este dominat de o coaliție PNL-UDMR, exact ca și la Cluj-Napoca, USR-PSD-PMP sunt în opoziție. Dacă sub Feleac există cooperare, la Turda e război pe viață și moarte.

Vineri, după ședința de Consiliul Local, unde Hotărârile de Consiliu Local  au trecut pe bandă rulantă, așa cum au avertizat useriștii turdeni,  aceștia au ieșit pe facebook cu u nouă postare dură:

”Ședința ordinară de Consiliu Local de ieri, majoritatea PNL-UDMR a votat pe bandă rulantă proiectele privind numirile în Consiliile de Administrație ale Salinei și Domeniului Public, în forma dorită de primarul PSD/PNL Matei Octavian Cristian: membri de partid, neveste de consilieri locali și de angajați la „Apă”, soți de secretare personale, prieteni de agapă… sau lăudători de serviciu, care își primesc acum tainul. Salina și Domeniul Public rămân „moșiile” primarului curcubeu Matei, locuri ale bunului său plac și surse pentru hrănirea activiștilor de partid și apropiaților săi. Se pregătește Compania de Apă Arieș să-și primească noul CA breloc la mănunchiul de chei al primarului și al ginerelui său, directorul Bobic. Turda devine pe zi ce trece un PFA al primarului Matei, un oraș tot mai cenușiu, sugrumat de camarila sa, dornică de beneficii personale. DNA are treabă multă la Turda„.

Contact de site,  PNL Turda a spus,  simplu: ”nu comentăm”. Purtătoarea de cuvânt a Primăriei a criticat reporterul Clujul Politic pe motiv că e deranjată în afara orelor de servici, seara. „Cum vă permiteți, vi se pare normal ca la ora asta să contactați?”. Ok, am retras cererea. 

Miercuri Clujul Politic a scris despre scandalul de la Turda iar joi, siteul a abordat în cadrul emisiunii Clujul Politic LIVE! situația din politica turdeană.

USRPLUS critică și presa turdeană, pe care o consideră aservită primarului liberal Cristian Matei, existând o relație rece  între USRPLUS Turda și mass-media din acest municipiu cu foarte  mici excepții.

 

Acuzații dure ale USR-PLUS Turda la adresa primăriei condusă de Cristian Matei: „Salina Turda și Compania de Apă sunt pentru partidele de la putere vaca de muls de unde se hrănește aparatul de partid”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *