Primarul Câmpiei Turzii, Dorin Lojigan, la Clujul Politic LIVE!: „Cluj-Napoca este un model pentru noi”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a fost invitatul din această dimineață al emisiunii Clujul Politic LIVE!. Acesta a vorbit despre problemele adminsitrative ale localității, clujene, proiectele de investiții și dezvoltarea urbei.

Lojigan a precizat că șomajul în Câmpia Turzii este sub 1% și în prezent cetățenii nu mai sunt nevoiți să se deplaseze din localitate spre locul de muncă.

„Sunt foarte puțini cei care mai lucrează în afara Câmpiei Turzii, șomajul la noi este sub 1%. Când am câștigat eu alegerile mi-am propus să transform Câmpia dintr-o localitate dormitor într-o localitate dinamică și vie, în care să ai ce face, a declarat primarul.

Despre echipa de fotbal din Câmpia Turzii

Dorin Lojigan le-a distrus speranțele locuitorilor din Câmpia Turzii care sperau că echipa din localitate va avea o echipă de fotbal, momentan acest lucru este imposibil deoarece orașul nu deține o bază sportivă modernă.

„Ca să ai o echipă de fotbal trebuie să ai o bază sportivă. Eu în acest moment nu îmi permit să deschid vechea tribună. Acea tribună a fost clasificată monument istoric. Acesta este motivul pentru care nu putem vorbi de o echipă de fotbal în Câmpia Turzii”, a mai precizat Lojigan.

Spitalul din Câmpia Turzii, magnet pentru medici

„Spitalul din Câmpia Turzii este foarte dorit de medici și mulți din Cluj își doresc să lucreze acolo. Avem conferențiari universitari și doctori cu notorietate care au venit la noi pentru că investițiile care s-au făcut din 2016 au fost excelente. Toate secțiile au fost reabilitate cu excepția celei de chirurgie cu bani de la bugetul local. Mulțumită și lui Alin Tișe, președintele CJ Cluj, for care a investit mult în infrastructura medicală la Câmpia”, a mai declarat edilul.

Noul complex polisportiv de 5 milioane de euro, gata în acest an. Va include și un patinoar

„Nu este doar un patinoar, este un complex sportiv care se află în zona Parcului Municipal, parc pe care dorim să îl modernizăm pe bani europeni. Acest complex cuprinde al doilea skatepark ca mărime din țară. Acel complex mai are și o componentă de patinoar pe perioada de iarnă. El este finalizat în proporție de 99%, mai sunt mici retușuri de făcut. Acest complex sportiv se ridică la 5 milioane de euro”, a mai precizat acesta.

Câmpia Turzii va miza pe digitalizare

„Cluj-Napoca est eun model pentru noi. Vreau să trecem la parcări digitalizate, polițiștii locali vor fi dotați cu tablete pentru a putea identifica cine este proprietarul locului de parcare și dacă este ocupat ilegal. Lumea trebuie să înțeleagă că toate garajele din Câmpia vor fi demolate, acestea se vor face etapizat. Lumea a ales în proporție de 90% parcările, nu garajele”, a mai declarat edilul liberal.

Emisiunea poate fi urmărită mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *