Cum explică președintele USR Cluj opoziția timidă la „mașinăria liberală” de la Cluj-Napoca. Ce îi reproșează primarului Boc

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Președintele USR Cluj, Camelia Sălcudean, a fost invitată zilei de miercuri, 9 februarie, a emisiunii online Clujul Politic LIVE!, alături de analistul politic Gabriel Horia Nasra.

Aceasta a vorbit despre situația din Consiliul Local Florești și a explicat de ce reprezentanții USR-PLUS Cluj au o opoziție destul de timidă în Primăria Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj.

„Faci critică în momentul în care ai obiectul criticii și argumente. Nu sunt de acord cu critica de dragul criticii și arătatul degetului în permanență. Ideea este că atunci când critici trebuie să ai argumente și trebuie să ai un fundament a ceea ce critici.

Noi nu trebuie să fim anti-administrație, noi dorim să se implementeze niște soluții viabile pentru cetățeni și criticăm atunci când lucrurile nu merg într-o direcție corectă, arătând care ar fi această direcție și alternativa”, a declarat Sălcudean.

Președintele USR Cluj a explicat și de ce a intrat în politică:

„Am intrat în politică din același motiv pentru care au făcut-o majoritatea colegilor mei din USR sau PLUS, fiecare dintre noi am fost în situația în care nu am agreat ceea ce se întâmplă în jurul nostru, pentru că de acolo am plecat cu toții. Nu îmi place ceea ce se întâmplă, scot în evidență lucrul acesta, dar mi-am dat seama că degeaba tot spun, trebuie cineva să meargă să le facă altfel. Nu trebuie să arătăm doar cu degetul, trebuie să punem mâna și să facem. Acesta a fost motivul pentru care am spus ok, am luat o experiență profesională destul de vastă, în care am atins apogeul și pot să mă orientez și să fructific această experiență în plan politic”, a precizat aceasta.

Îi dă nota 7 lui Boc

„Dacă ar fi să îi dau o notă (n.r. primarului Emil Boc) ar fi pentru lipsa de viziune. Cumva nu se vede o viziune de ansamblu, cum să arate orașul. Sunt foarte multe proiecte punctuale, cu care dânsul se laudă și arată bine, dar din păcate îi lipsește o viziune de ansamblu. I-aș da un 7. Pentru că viziunea este cea mai importantă”, e de părere Camelia Sălcudean.

Emisiunea poate fi vizionată mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *