Rareş Bogdan, despre scandalul achiziţiei de maşini BMW de către IGPR: Nu îl va afecta pe preşedintele Klaus Iohannis, pentru că nu are nicio legătură iar faptul că numele său este legat de acest scandal este o forţare

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a declarat, joi, în emisiunea Talk News de la profit News TV, despre scandalul achiziţiei de maşini BMW de către IGPR, că nu îl va afecta pe preşedintele Klaus Iohannis, pentru că nu are nicio legătură iar faptul că numele său este legat de acest scandal este o forţare.

”Am înţeles că a fost un anunţ făcut în 2018, deci în urmă cu 4 ani de zile, că la această licitaţie puteam participa mai multe companii dar s-a înscris una singură. Se pot face o mulţime de speculaţii dar nu că maşina BMW nu este o maşină cu care merită să fie utilată Poliţia sau Jandarmeria din România. Preţul este unul absolut competitiv”, a spus europarlamentarul.

Rareş Bogdan a arătat că preşedintele Klaus Iohannis ”a fost introdus forţat în acest subiect”. 

”Cine îl cunoaşte pe Klaus Iohannis din perioada când era primar sau când a ajuns preşedinte ştie foarte clar că nu poate fi şi nu a fost niciodată acuzat de implicarea în astfel de chestiuni. Niciodată. Klaus Iohannis este un om care şi-a păstrat haina prezidenţială, a stat departe de orice fel de astfel de alegaţii şi cred că este o pură speculaţie să îl legi pe Klaus Iohannis, doar pentru că este sas, pentru că este neamţ, că a participat la sărbătoarea şaşilor, unde au participat foarte multe oficialităţi din Germania şi România, doar pentru că este din aceeaşi minoritate etnică cu proprietarul din România al reprezentanţei BMW.”, a comentat el.

Potrivit lui Rareş Bogdan, ”faptul că se face o sesizare nu vede o problemă, totul este să fie bazată pe ceva”.

”Nu îl va afecta pe preşedintele Iohannis, pentru că nu are nicio legătură iar faptul că numele său este legat de acest scandal este o forţare, nu are nicio legătură Klaus Iohannis cu licitaţiile organiate de un minister sau de o companie, sau de o corporaţie din România, vă asigur de acest lucru”, a mai spus Rareş Bogdan. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *