Liderul UDMR Cluj, Csoma Botond, mesaj de susținere pentru viceprimărița Anna Horvath

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Președintele UDMR Cluj a scris marți un mesaj pe pagina sa personală de Facebook, în care își exprimă susținerea față de Anna Horvath, viceprimarul acuzat de corupție și plasată sub control judiciar de către procurorii DNA Cluj pentru trafic de influență.

„Stimați Clujeni! Din presă ați putut afla evenimentele petrecute în ultimele două zile: au avut loc percheziții la mai multe locații, inclusiv la sediul UDMR Cluj, iar viceprimarul Horváth Anna a fost plasată sub control judiciar de către DNA Cluj.

O cunosc pe Anna din 2007. Din iunie 2012, când a fost aleasă în funcția de viceprimar al municipiului, am colaborat în mai multe domenii. În persoana doamnei viceprimar am cunoscut un om integru, devotat activității de reprezentare comunitară. Potrivit priceperii sale a încercat să ajute cetățenii care i s-au adresat cu diferite probleme. A avut o atitudine hotărâtă și dispunea de o forță de muncă de invidiat. A tratat societatea civilă ca un partener, nu a considerat că polticul deține adevărul absolut. Niciun demers judiciar nu poate înfrânge principiul prezumției de nevinovăție.

Îți doresc Anna ca în aceste momente grele să ai putere și tărie interioară!”, a scris liderul UDMR Cluj.

Foto © Sevecsek Renata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *