Traian Băsescu, nostalgic pe Facebook după vremurile PDL-ului

Politica nationala

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a postat pe pagina sa oficială de Facebook un mesaj nostalgic după perioada în care fostul PDL exista pe scena politică. Acesta a susținut că nu Adrian Năstase, Crin Antonescu sau Victor Ponta au distrus PDL-ul, ci chiar foștii „portocalii”, Vasile Blaga, Sulfina Barbu, Anca Boagiu sau Gheorghe Falcă.

„Îmi este dor! Pe 17 mai 2012, liderul PDL Sulfina Barbu făcea următoarea declarație pentru MEDIAFAX: „Crin Antonescu a spus cu câteva luni în urmă că îşi doreşte desfiinţarea PDL. Crin Antonescu i-a convins pe colegii de la USL să vină cu modificarea legii electorale în scopul desfiinţării PDL. Îi asigur că nu vor reuşi, cum n-a reuşit nici Adrian Năstase în 2003”.

Uite că nu a reușit nici Năstase, nici Crin Antonescu, nici Victor Viorel Ponta și nici USL-ul. Paradoxal, cei care au reușit să desființeze PDL se numesc Vasile Blaga, Sulfina Barbu, Anca Boagiu, Ghiță Falcă… Oare ce-ați fi fost voi fără PDL?

Părerea mea de rău nu este pentru foștii lideri PDL. Ei au devenit acum neînsemnați lideri PNL și n-aș putea spune că mă prăpădesc de dorul lor.
Îmi este însă dor de determinarea și entuziasmul unic, incredibil al electoratului fostului PDL, fie că erau oameni tineri, oameni maturi sau pensionari. Acest entuziasm unic n-a putut fi ‘fuzionat’.

Dar acest entuziasm m-a făcut de două ori Președinte al României”, a rememorat fostul lider de stat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *