Partidul România Unită Cluj îi îndeamnă pe clujeni să meargă la vot! Ce promisiuni electorale au lansat candidatii

Comunicate POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Partidul România Unită, prin candidații săi, vă invită să luați parte la sesiunea de votare pentru alegerile Parlamentare 2016 ce va avea loc în secțiile de votare de pe raza județului Cluj. Cu responsabilitate și patriotism dorim să fim vocea oricărui român în Parlamentul României.

„Partidul România Unită reprezintă acea doctrină care a lipsit atât de mult poporului român, național-democrația, adică naționalismul moderat. În ultimele patru legislaturi, românii n-au avut un partid în parlament, care să-i reprezinte cu adevărat, fără încrengături cu diriguitorii din umbră, de pe la Bruxelles sau Washington. Niciodată nu este prea târziu pentru a ne redescoperi identitatea și niciodată nu este prea târziu pentru a scoate manipulatorii străini de la cârma țării”, a transmis, Alexandru Cordoș, candidat Partidul România Unită pentru Senat, urmarit penal pentru trafic de influenta. 

„Nu putem să nu ținem cont de tradițiile noastre, de ceea ce trebuie să fie păstrat. Pentru fiecare dintre noi a fi român nu trebuie să fie o rușine. Îi rog pe clujeni să participe la vot, să se gândească pe cine pun ștampila, cine are cabinetul deschis și este dispus să îi asculte când au probleme, cine încearcă să îi ajute”, a completat și Mircia Giurgiu, candidat Partidul România Unită pentru Camera Deputaților.

Proiectele Partidului România Unită:

  1. Mărim salariul minim pe economie la 2.000 de lei.
  2. Pensia minimă garantată 900 de lei
  3. Cooperativizare- înființare asociații de producători- 1 miliard de euro fonduri UE și bugetul de stat
  4. Acordăm ajutoare de stat numai companiilor românesti.
  5. Independenţa energetică totală a României. Asigurăm subvenţionare directă a CEO şi CNN şi menţinerea SEN interconectat – cărbune-hidro-nuclear.
  6. Susținem înființarea a 1.000 de grădiniţe noi cu program prelungit
  7. Înființarea a 8 spitale regionale
  8. Angajarea a 50.000 de şomeri prin programul NEETS-fonduri UE
  9. Daciada este un program care sprijină 100.000 de copii să facă sport și care iși propune plata suplimentară a 2.000 de profesori pentru activităţi extraşcolare.
  10. Prin programul Hipocrat, 20.000 de medici vor fi plătiţi lunar, suplimentar cu 200 euro/lună pentru formare profesională.Partidul România Unită spune STOP
  1. Vânzării pământului către străini. Orice vânzare a pământului românesc se va face doar către români, statul având drept de preemţiune. Orice moştenire între cetăţeni străini va fi interzisă.
  2. Colonizării României cu refugiaţi.
  3. Retrocedărilor ilegale. PRU propune verificarea tuturor hotărârilor judecătoreşti şi despăgubirilor acordate până acum
  4. Privatizării companiilor strategice: Romgaz, Hidro, Trasgaz, Transelectrica.
  5. Programelor FMI de îndatorare a României
  6. Parazitării statului şi creării unui stat paralel de către ONG-urile lui Soros.
  7. Reexportului de medicamente ieftine.
  8. Defrişării pădurilor şi exportului de lemn neprelucrat
  9. Distrugerii capitalului românesc şi controalelor suprapuse şi excesive ale DNA şi ANAF.
  10. Distrugerii Bisericii Ortodoxe Române de DNA

Procurorii DNA Cluj au trimis-o în judecată pe Mihaiela Cordos, în iunie 2015, în stare de arest la domiciliu, pentru trafic de influenţă, iar pentru soţul ei, Alexandru Cordoş, şi fiica lor, Andreea, s-a dispus disjungerea cauzei şi continuarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *