Președinte nou ales la PNȚCD Cluj. Ramon Moldoveanu îl înlocuiește pe Horea Dan

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Inginerul Ramon Moldoveanu este noul președinte al filialei județene Cluj al PNȚCD, în urma unei Adunări Generale a filiale. El l-a înlocuit pe Horea Dan.

Noua conducere județeană îi mai cuprinde pe Romulus Luca (avocat) – primvicepreședinte, Adrian Coroian (economist) – secretar general, vicepreședințe este Călin Buzăianu (inginer), Alexandru Ignat (profesor), Teodor Bucur (tehnician), Nicolae Pavel (zidar), Stelian Bogdan (tehnician), Ioan Obrejan (lăcăuș), Camelia Soare (medic), Dorel Suciu (pompier).

Ramon Moldoveanu a postat un anunț pe pagina sa personală de Facebook:

„Oameni buni si stimati concetateni,

Azi au avut loc alegerile la Organizatie judeteana PNTCD Cluj si am preluat stafeta de presedinte de la colegul si prietenul Horea Dan impreuna cu o echipa profesionista de colegi din organizatie. Din acest moment PNTCD Cluj continuă accelerat pe drumul reconstructiei partidului in judet. Fac un apel si un indemn tuturor concetatenilor mei din municipiu sau judet-barbati sau femei-tineri sau varstnici-fermieri, antreprenori sau liber cugetatori – si multe multe alte categorii la care nu ma duce mintea – sa aiba curajul sa participe la schimbarea de care avem nevoie in comunitatea noastra. Daca sintem satui de incompetenta, birocratie, hotie, populism ieftin, VA INVIT PE TOTI CARE VRETI SA SCHIMBATI CEVA IN MEDIUL VOSTRU SA FACETI PASUL CATRE COMBATIVITATE.

Va invit sa luati legatura cu echipa PNTCD Cluj nou aleasa si sa ne sprijiniti in orice domeniu de competenta!!

Datele noastre sint cele de pe site: www.pntcdcluj.ro sau mail: contact@pntcdcluj.ro sau pntcd.cluj@outlook.com sau 0264333377.

Ne asteapta o munca asidua de reconstructie iin primul rind a comunitatii noastre in care traim. Din acest moment PNTCD va confirma pas cu pas seriozitatea actiunilor sale si a promisiunilor, atit cit poate face un partid neparlamentar.

VA ASTEPTAM PE TOTI CEI CARE DORESC IMPLICARE IN SCHIMBARE
Asa sa ne ajute Dumnezeu!”

Omul de afaceri Horea Dan a condus timp de mai multe mandate PNTCD Cluj, mandate fara realizari politice notabile. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *