De Dragobete, tinerii liberali clujeni îi invită pe clujeni să iubească Constituția

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Sub sloganul „Iubeşte România! Iubeşte Constituţia!”, filiala Cluj a Tineretului Național Liberal va organiza o acțiune specială vineri, 24 februarie, în centrul Clujului și al municipiului Câmpia Turzii, cu ocazia zilei de Dragobete, în cadrul căreia va împărți, pe stradă, trecătorilor un număr de 400 de exemplare din Constituția României.

„Prin acest gest simbolic, TNL Cluj doreşte să sublinieze importanţa cunoaşterii Legii Fundamentale, mai ales în actualul context politic din România dar şi încurajarea cetăţenilor de a se implica civic şi pe viitor. De asemenea, cu această ocazie îi vom invita pe tinerii cu care vom interacţiona să ni se alăture în cadrul organizaţiei TNL Cluj, având în vedere faptul că împărtăşim alături de ei principii precum respectarea statului de drept, a democraţiei, dar şi valorile care au consacrat Uniunea Europeană”, se arată într-un comunicat al TNL Cluj.

Astfel, vineri, la ora 12:30, cetăţenii din municipiul Cluj-Napoca care vor trece pe Bulevardul Eroilor nr. 2, iar cetăţenii din Câmpia Turzii care vor fi în centrul municipiului, vor primi câte un exemplar din Constituția României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *