Liberalii clujeni participă la CNL, una din cele mai importante întâlniri înainte de Congres

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Ședință importantă la București în acest weekend, mâine în special, când are loc Consiliu Național al Partidului Național Liberal (PNL)

O delegație importantă de liberali, atât liberali din aripa veche a PNL cât și foști pedeliști merg la București la CNL. 

Printre liderii clujeni care vor participa la CNL vor fi Daniel Buda, Alin Tișe, Maria Forna, Sorin Moldovan, Marius Nicoară, Adrian Oros, Horia Șulea dar și alții.

CNL-ul e foarte important pentru că va da ora exactă în PNL cu trei luni înainte de Congresul din iunie la care ar trebui să se aleagă o nouă  conducere.

„Este o ședință importantă la care vor merge mai mulți liberali, se vor clarifica aspecte de organizare interne, atât vă pot spune”, ne-a declarat astăzi un liberal care participă la ședințe Biroul Politic Județean. 

În ultima perioadă există critici asupra situației din PNL inclusiv interne iar unul din liberalii vechi care nu a ezitat să se pronunțe tranșant este Horia Șulea, primarul celei mai mari comune din România, Floreși, județul Cluj.

Şulea a criticat dur modul în care este astăzi condus PNL. Edilul din Floreşti a declarat în emisiunea Casa Poporului de pe LOOK TV că temerea cea mai mare a liberalilor e aceea că PNL ar putea să dispară de pe scena politică românească

„Cea mai mare emoție a liberalilor astăzi este că mâine nu mai există partidul. Asta este cea mai mare emoție a liberalilor. Zilnic primesc câte patru, cinci telefoane din teritoriu, și mă refer aici la județul Cluj, și mă mai întreabă câte un primar, câte un consilier, câte un viceprimar sau câte un prieten liberal: <<mă ce-ai mai auzit, se mai întâmplă ceva?>>. Atâta timp cât tu nu ai o structură democratic aleasă, atâta timp cât tu nu ai niște structuri care să ia hotărâri legitime, noi bâjbâim astăzi. Interimatele nu au funcționat nicăieri, niciodată”, a spus primarul din Floreşti., citat de citynews.ro

 

„Era cât pe ce să fie și județul Cluj roșu. A fost o diferență de 0,6 procente între ai noștri și PSD. Acum trebuia să se ridice primarul de Florești în ședința de birou să spună că PSD a avut 11,5%, a scăzut un procent față de alegerile locale și noi am făcut 34 la sută, cu un procent peste ceea ce am făcut pentru Consiliul Local la alegerile locale… Astăzi, la nivel de județul Cluj, un președinte de organizație județeană ar trebui să fie cel puțin patru zile dintr-o săptămână în județ”, a mai declarat acesta la LOOK TV.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *