Tăriceanu: PNL este condus acum de o reîncarnare a lui Bill Kill, cel care a ucis şi ultimele fărâme de liberalism

Politica nationala

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a atacat, sâmbătă, în discursul susţinut în cadrul congresului formaţiunii, partidul pe care l-a condus şi din care a făcut parte până în 2014, PNL, despre care a spus că este condus de o ”reîncarnare a lui Bill Kill, cel care a ucis şi ultimele fărâme de liberalism din partid”

”Avem un drum dificil în faţă, însă prin multă muncă , curaj şi consecvenţă, vom obţine rezultatele pe care le vedem cu toţii (…) Am convingerea că ALDE va deveni cel mai important partid de centru-dreapta din România şi va surclasa PNL-ul în următorul ciclu electoral. Mă uit, din păcate, cu regret, la PNL”, a spus Tăriceanu.

El a adăugat că PNL este condus acum „de o reîncarnare a lui Bill Kill, cel care a ucis şi ultimele fărâme de liberalism din partid”.

„A fi lberal în PNL a devenit o crimă, care se pedepseşte cu izolarea. Nu este de mirare că puţinii membri de partid care mai cred în valorile şi principiile liberale sunt marginalizaţi”, a declarat Călin Popescu-Tăriceanu.

Liderul ALDE face, cel mai probabil, o referire la declaraţii ale preşedintelui PNL, Raluca Turcan, din 2010, când spunea, ca membru PDL, că Elena Udrea „are forţă, are energie, are curaj” şi că, uitându-se la ea, vede că „poate fi un adevărat Kill Bill al politicii româneşti”.

viewscnt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *