PSD Cluj acuza conducerea Consiliului Judetean Cluj ca aloca fondurile judetului pe criterii politice

Comunicate POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Intr-un comunicat de presa, social-democratii clujeni constanta ca reprezentantii Consiliului Judetean Cluj aloca mai multi bani primarilor PNL din judetul Cluj decat cei ai PSD.

„Executivul Consiliului Județean Cluj și consilierii județeni liberali susțin alocarea de fonduri pe criterii politice ca în Coreea de Nord, aceștia urmând să voteze astăzi un proiect de hotărâre privind nominalizarea pe unități administrativ-teritoriale a cotei de 20% din impozitul pe venit şi din sume defalcate din TVÄ”, se arata in comunicatul remis presei.

„Localitățile conduse de primari ai opoziției sunt executate politic de Executivul Consiliului Județean Cluj și consilierii județeni liberali. Satrapii liberali ai Clujului încalcă legile țării, bunul simț și împart banii contribuabililor strict pe criterii politice.

Conducătorul suprem al Consiliului Județean Cluj seamană tot mai mult cu Kim Jong-un iar acțiunile sale îndepărtează instituția  de un model european de administrație. În lipsa unor soluții evidente în cazul levigatului de la Pata Rât, a blocării proiectelor de tip TETAROM și a familimentului gestionării rezidurilor menajere, Kim Jong-un de Cluj trebuie demis de urgență pentru că blochează dezvoltarea celui mai important județ din Transilvania și implică instituția în scandaluri personale. Ori demis de consilieri județeni ori transportat la o unitate medicală specializată în rezolvarea suferințelor alienaților”, a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *