Senatorul Marius Nicoara, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare!

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Senatorul liberal Marius Nicoară a primit astazi o condamnare data de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la un an de închisoare cu suspendare după ce a condus sub influenta alcoolului şi a produs accident.

Senatorul PNL Cluj va trebui să presteze si muncă în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile la Asociaţia Filantropică Medical-Creştină Cluj-Napoca.

Aceasta decizie nu este insa definitivă si va putea fi atacată cu apel în termen de 10 zile.

Marius Nicoara a produs în noiembrie 2014 un accident de circulație, în timp ce conducea beat la volan.

„La data de 28 noiembrie 2014, în jurul orei 23:45, inculpatul Nicoară Marius Petre a condus un autoturism pe strada Eugen Ionescu, pe sensul de mers către Calea Turzii, din municipiul Cluj Napoca, iar în momentul în care a ajuns în dreptul imobilului cu nr. 13, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de mașina din faţa sa, producând un accident de circulaţie și intrând în coliziune cu un autovehicul care frânase pentru a efectua un viraj la stânga. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a martorului V.C.R. , conducătorul auto al mașinii cu care a intrat în coliziune și care a refuzat să depună plângere. Prin raportul de expertiză medico-legală s-a concluzionat că inculpatul Nicoară Marius Petre avea la ora indicată o alcoolemie de cca. 1,65 gr.la mie”, se arata in mentiunea procurorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *