Dialog acid între deputatul Horia Nasra şi Emil Boc la un post de radio

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Deputatul PSD Horia Nasra a intervenit în această dimineaţă la Realitatea FM Cluj unde era invitat primarul Emil Boc pentru a-l chestiona cu privire la posibila implicare a sa în „Dosarul Lucan”, solicitându-i să vină cu explicaţii concrete despre legăturile pe care le are cu medicul Mihai Lucan.

Edilul a declarat că se simte foarte relaxat şi nu a greşit cu nimic, reproşându-i liderului PSD că din cauza măsurilor Guvernului Clujul pierde anual 28 de milioane de euro şi l-a întrebat cum a votat el acest proiect. Ba mai mult, Emil Boc i-a mai reproşat deputatului că nu are niciun proiect iniţiat de când e parlamentar.

„În ultimii ani au fost destul de multe fapte de corupţie în Cluj, de la Sorin Apostu, care era lângă domnul primar Emil Boc, până astăzi la cazul Lucan. Eu înţeleg că astăzi vreţi să vorbiţi despre taxe şi impozite, dar dumneavoastră trebuie să explicaţi cetăţenilor ce implicare aveţi în cazul Lucan. Exact așa cum ați tăcut, și dumneavoastră, și toate aceste gulere albe și mafia politică și economică care înconjoară Clujul și care vă protejează și pe dumneavoastră, trebuie să explicați exact cetățenilor ce legături aveți cu domnul Mihai Lucan. Dacă ați fost sau nu ați fost într-un concediu cu domnul Lucan, dacă aveți o chitanță la operația pe care v-a facut-o domnul Lucan…”, l-a întrebat Nasra, moment în care Boc s-a enervat şi i-a replicat. „Da, am plătit aceste intervenţii medicale, am mai spus asta. Nu am insistat pentru nicio sponsorizare, toate spitalele clujene au primit finanţări aşa cum au primit toţi, cu votul consilierilor locali PSD, să ţineţi minte”, a spus Boc.

„Sunteţi o morişcă, domnule deputat. Cum aţi votat când s-a pus în discuţie proiectul Guvernului prin care Cluj-Napoca pierde 28 de milioane de euro din bugetul anual? Nu aveţi iniţiat nici un proiect de când sunteţi parlamentar. Eu nu îmi fac nici o grijă cu privire la audierea de la DIICOT. Am vorbit şi ieri şi azi despre acest subiect. Poate ar trebui să vă documentaţi mai bine”, i-a strigat Emil Boc lui Horia Nasra.

Dialogul a fost unul acid şi a atins cote ridicate, iar cei doi politicieni au urlat unul la celălalt până în momentul în care moderatorul emisiunii a întrerupt discuţia pe motiv că emisiunea se apropie de final.

Întreaga emisiune poate fi urmărită mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *