Urarea deputatului Emanuel Ungureanu de ziua lui Mihai Lucan: „Să ne bucurăm împreună de faptul că acest odios nu mai căpușează Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Deputatul USR Emanuel Ungureanu, vicepresedinte in Comisia de Sanatate a Camerei Deputatilor si omul de la care a pornit ancheta in cazul Lucan, a tinut sa ii transmita un mesaj vestitului chirurg in ziua cand acesta implinea 70 ani, publicand un bilant al activitatii Institutului de Urologie si Transplant Renal dupa „era Lucan”.

„Astăzi este ziua lui Lucan, dumnezeul medical împlinește frumoasa vârstă de 70 de ani, în libertate.

Mulțumim DIICOT, SRI, DNA și altor litere.

M-am gândit să îi urez La mulți ani, cu executare Traficantului pentru toate nenorocirile și suferințele pe care le-a produs unui foarte mare număr de bolnavi.
Dar în loc de urări belicoase am decis să ne bucurăm împreună de faptul că acest odios nu mai căpușează Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca și că în acel spital pacienții nu mai sunt întrebați atunci când vin dărâmați de durere: „Unde lucrezi?” sau îndemnul „Nu ai bani, vinde vaca”.

Am realizat un mic bilanț pentru care ar trebui să le crape obrazul de rușine unor oameni din SRI, DIICOT sau DNA.

Nu se va întâmpla asta.

Bilanț după Lucan.

1. La Institut se fac operații care în epoca Lucan se făceau exclusiv la Lukfurt.
2. Au crescut spectaculos indicatorii de performanță:
ICM a crescut cu 40% in 2017 fata de 2016,iar in 2018 cu 60%;indicele de operabilitate(numărul de cazuri operate/ număr de pacienți) este de 85% față de 25-30 % ,ceea ce explica statutul de „azil de noapte” căpătat de Institutul Clinic de Urologie și Transplant Renal atunci când Lucan „mulgea” spitalul cu două mâini.
3. Datoriile scad (arieratele sunt in jur de 1 milion de lei).
Estimarile celor din Institut arată că vor scapă prin forțe proprii de datorii în cel mult 1 an de zile!

In concluzie:

Dacă nu exista clinica Lukmed, dacă nu era parazitat Institutul, contractul cu CAS era suficient pentru susținerea financiară a Institutului!!!

Astept cu nerăbdare ca dosarul de delapidare să ajungă în instanță și judecătorii să urmărească indiciile și probele clare spre purcoiul de bani luat ca mită prin tot felul de inginerii de către această formă de viață.

Atașez prezentelor urări și frumosului bilanț o fotografie a inculpatului realizată de un fost pacient care după ce i-a dat mită după transplant, îi urează acum să trăiască 100 de ani…
Ne alăturăm acestui mesaj cu dorința sinceră ca măcar 10 dintre ei să fie cu executare.

Cadoul meu pentru domnul profesor și Camarila Sa va fi depus săptămâna viitoare la sediul unei instituții cu trei litere.

La mulți ani, Maestre!”, a scris Ungureanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *