Elek Levente a demisionat de la conducerea USR Cluj! Cine va asigura interimatul la șefia organizației județene!

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Uniunea Salvați România (USR) Cluj a anunțat retragerea lui Levente Elek de la conducerea filialei județene Cluj a partidului, după doi ani de la preluarea responsabilității de lider al organizației.

Conducerea filialei județene este asumată interimar acum de Christian Schuster, vicepreședintele cu cel mai mare număr de voturi la ultimele alegeri. Interimatul va fi asigurat până la organizarea următoarei Conferințe Județene a USR Cluj, data acesteia urmând a fi stabilită de Biroul Județean.

Elek Levente l-a criticat recent pe primarul Emil Boc ca refuza sa puna la dispozitie un spatiu pentru sediul USR Cluj, fără să primească un răspuns însă la cererea de alocare a spațiului depusă la primărie.

„Toate partidele politice, chiar și cele care nu mai există de fapt de ani buni, beneficiază de spații din partea primăriei, în timp ce USR, partid politic parlamentar, al treilea ca mărime din România și al doilea în preferințele de vot al clujenilor, este tărăgănat de ani de zile.

De același tratament se bucură și parlamentarii USR, în timp ce toți ceilalți parlamentari, nu. Așa înțeleg primarul Boc și viceprimarul Tarcea să respecte fair-playul politic. Se comportă de parcă ar fi pe moșia moștenită de la bunicii lor, nu la conducerea administrativă a unui oraș european, în secolul XXI.

Aceste șicane nedemne pentru un politician european nu ne descurajează, dimpotrivă, ne motivează și ne demonstrează faptul că acest oraș are nevoie de o administrație corectă și competentă. Asemenea manevre josnice sunt neacceptabile pentru Cluj”, a menționat fostul președinte al filialei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *