Deputatul independent Adrian Dohotaru, atac dur la adresa lui Alin Tișe!

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Deputatul independent Adrian Dohotaru, activist de mediu și susținător al noului partid DEMOS, a lansat pe pagina sa personală de Facebook un atac dur la adresa președintelui Consiliului Județean Cluj, liberalul Alin Tișe, pe care îl cataloghează drept un „un gunoi mai negru la suflet și mai poluat decât depozitele neconforme de deșeuri din Pata Rât”.

„Tișe e un gunoi mai negru la suflet și mai poluant decât depozitele neconforme de deșeuri din Pata Rât, pe care de un deceniu le tot „închide”. Locul lui e la groapa de gunoi a istoriei din 2020. Asta dacă noile partide au înțelepciunea din timp să se coalizeze împotriva finului lui Boc.

Din păcate, sunt presiuni mari pe USR+ să se coalizeze cu PNL, ceea ce poate să facă din nou scăpate administrațiile PNL din Ardeal care nu performează. Și asta în ciuda scandalurilor care se țin lanț în jurul unor pseudo-lideri ținuți în brațe de Boc, ca Tișe, politicianul care și-a transformat casa din centru în zgârie nori: „Avem suficiente cunoştinţe despre toate ilegalitățile comise de Preşedintele Tişe împreună cu aparatul său de specialitate împotriva intereselor cetăţenilor judeţului Cluj şi ai României””, a scris Dohotaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *