Cătălin Sălăgean, președinte USR Cluj, candidat la șefia Consiliului Județean, despre situația de la Aeroport: „Acolo trebuie intrat în legalitate”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Cătălin Sălăgean, președintele USR Cluj, va candida la șefia Consiliului Județean Cluj.

„Voi candida la sefia Consiliului Județean. Oricine poate să devină candidat, dar până la urmă va trebui să fie userist cu carnet. De la votați-ne la votați-mă, trecem la o legătură personală. Vom lansa public regulamentul de candidatură până în 30 noiembrie. Cine dorește să intre în cursa internă, o poate face, să intre pe site, să ne sune, să se alature echipei pe facebook.

Avem filiale cu care acoperim 80 la sută dintre cetățenii cu drept de vot”, a spus Sălăgean.

Sălăgean: Nu se poate bloca aeroportul

Întrebat de reporterul Clujul Politic despre situața tensionată dintre Consiliul Județean și Aeroport, care e cea mai profitabil activ deținut de Consiliul Județean, Sălăgean a spus că „e clar că Serviciul juridic al CJ nu a reușit să descâlcească situația. Am citit că s-au angajat servicii private. Văd că sunt două direcțiii de dezvoltare care se bat cap în cap. Acolo trebuie intrat și stabilit clar cine e în legalitate. De asemenea m-a surprins intentia de a bloca dezvoltarea aeroportul pentru a accesa niște fonduri care se dau până la o limită. Nu poți bloca un aeroport care a trecut de 2 milioane de călători. E invers, trebuie finanțare pentru dezvoltare nu blocaj. Știu că sunt procese deschise între Tișe și Ciceo (director Aeroport n.r.), că Ciceo e trimis în judecată cu acuzație de luare de mită și asta nu e bine pentru aeroport, a mai spus candidatul USR la președinția Consiliul Județean.

1 thought on “Cătălin Sălăgean, președinte USR Cluj, candidat la șefia Consiliului Județean, despre situația de la Aeroport: „Acolo trebuie intrat în legalitate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *