Dan Barna îi dă replica Vioricăi Dăncilă: „Vă aștept la Iași să facem prima dezbatere. Puteți să folosiți elicopterul, că autostradă nu e”

Politica nationala

Liderul USR, Dan Barna, i-a răspuns premierului Viorica Dăncilă care a declarat sâmbătă la Congresul PSD că nici Iohannis, nici Barna nu sunt apropiați de oameni” și că liderul USR sădește ură, în opinia ei.

Barna i-a transmis liderului PSD că de o săptămână bate orașele și comunele Moldovei și stă de vorbă cu oamenii și a invitat-o pe Viorica Dăncilă, la Iași, la o primă dezbatere, în mijlocul oamenilor.

„Doamna Dăncilă și-a lansat astăzi candidatura la Cotroceni spunând despre mine că nu merg în rândul oamenilor.

Doamnă Dăncilă, astăzi sunt la Flămânzi, la Hârlău și la Popricani, ieri am fost la Suceava, Fălticeni, Bunești și Botoșani. De o săptămână bat orașele și comunele Moldovei și stau de vorbă cu toți oamenii care îmi ies în cale.

Mâine dimineață vă aștept la Iași, să facem prima dezbatere din campania asta în stradă, în mijlocul oamenilor. Eu am venit cu autocarul, cum s-a putut, dar dumnevoastră puteți să folosiți elicopterul ca să ajungeți mai repede, că autostrada spre Moldova tot nu e, să știți”, a președintele Dan Barna, liderul USR, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *