Europarlamentarul Rareș Bogdan, la vot, alături de Iohannis: „#votat #rezolvat Nu lăsa pe mâine ce poți face azi. Votul tău contează”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan l-a însoțit la vot pe președintele Klaus Iohannis, la  Liceul Teoretic „Jean Monnet” din București. 

„#votat #rezolvat Nu lăsa pe mâine ce poți face azi. Votul tău contează”, a scris eurodeputatul pe Facebook, după vot.

Amintim că europarlamentarul PNL Rareş Bogdan şi secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, au votat la al doilea tur al alegerilor prezidențiale într-o secție de votare din Madrid.

Bogdan a declarat că a votat pentru o Românie normală și pentru o desprindere completă și definitivă de comunism. 

„Am votat pentru normalitate, pentru o Românie normală, am votat pentru ca România să o rupă definitiv de comunism şi neocomunism. Practic, ceea ce au început în ’89 cei care au luptat pe baricade, cei care au continuat în marile demonstraţii din ’90, cei care au crezut întotdeauna (…) că România şi-a încheiat perioada post-decembristă post comunistă acum vor primi satisfacţie, căci la ora 21.00 se încheie un ciclu şi începe o etapă de construcţie pentru altă ţară”, a declarat Rareș Bogdan.

Europarlamentarul PNL a ținut apoi să-i îndemne pe români la vot: „Haideţi să dăm cea mai usturătoare înfrângere celor care timp de 30 de ani au ţinut România în mizerie. Votaţi pentru fraţii noştri, diaspora plânge după casă!„.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *