Deputatul USR Emanuel Ungureanu a identificat un nou spaţiu pe un teren al USAMV unde s-ar putea construi un nou spital în Cluj-Napoca. VIDEO

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Candidatul USR la Primăria Cluj-Napoca, deputatul Emanuel Ungureanu își dorește construirea unui spital în oraș și a identificat un teren al USAMV Cluj de la capătul liniei 3, unde, conform acestuia, s-ar putea ridica un adevărat hub medical.

În ultimele zile, Ungureanu a vorbit constant despre reconstruirea unui spital pe spaţiul fostelor clădiri de la Stanca, iar acum a identificat o parcelă unde s-ar putea construi de la zero un Spital pentru Copii.

Există o suprafață extrem de generoasă de teren pe care timp de 30 de ani cei care au condus Clujul v-au spus ca nu s-ar putea construi, nu s-ar putea gasi solutii pentru construirea unui spital pentru ca nu avem parcele. Tot acest teren aparține USAMV și poate să cedeze câteva hectare fără probleme. Suntem la capătul liniei trei, în Gheorgheni. Se poate construi un hub medical cu un campus pe pentru studenții de la medicină. Sunt zeci de hectare care pot fi cedate către Primăria Cluj-Napoca sau Consiliul Județean. Putem să construim la Cluj-Napoca spitale de la zero dacă vrem și ne punem mintea în funcțiune„, a spus Ungureanu într-un mesaj pe facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *