Antreprenorul Radu Lupaș, candidatul Partidului Republican Cluj la Primăria Cluj-Napoca

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Partidul Republican a anunțat candidatul pentru fotoliul de primar al municipiului Cluj-Napoca. Este vorba de Radu Lupaș, antreprenor internațional.

Tânărul antreprenor Radu Lupaș, promotor la nivel internațional al celor mai cunoscute branduri românești din domeniul HORECA, a anunțat că intră în cursa pentru Primăria Cluj-Napoca din partea Partidului Republican.

Lupaș este unul dintre oamenii de bussines din industrie care au reușit să-și salveze afacerile îngenuncheate de Criza Covid. Decizia de implicare în cursa pentru Primărie este un semnal extrem de puternic pentru valul de antreprenori care, în actualul context economic, refuză să mai aștepte soluții din exterior, oferite de politicienii și partidele vechi.

„Simt că este momentul să mă implic pentru viitorul Clujului. Cred că e nevoie ca experiența noastră, puterea noastră, a antreprenorilor români, să fie folosită în administrația publică, pentru oameni. Vrem să aducem experiența noastră din România și de peste hotare. Vrem să aducem experienta noastră în digitalizare, iar Clujul să devină un pol de prosperitate în Europa Centrală și de Est„, și-a explicat Radu Lupaș decizia de a candida pentru Primărie, într-un eveniment la care au participat Președintele Partidului Republican, Alexandru Coita și deputații Marian Cucșa și Sorin Bota.

„A venit vremea sa ne suflecăm mânecile și să trecem la treabă. Provocarea noastra e una pe care puține localități au șansa să o aibă: să ducem un oras bine gestionat la următorul nivel. România este o țară suficient de mare încât să aibă mai mulți poli recunoscuți în Europa. Nu trebuie să fie o competiție între București, Cluj, Timișoara. Toate aceste orașe pot fi poli în Europa!”, a explicat liderul republicanilor Alexandru Coita.

LASĂ BUSINESS-URILE PE 3 CONTINENTE CA SĂ DUCĂ CLUJUL LA URMĂTORUL NIVEL

La 34 de ani, Radu Lupaș este implicat în acest moment in bussines-uri pe trei continente. El participa direct la extinderea internațională a întregului portofoliu de concepte 100% made în România.

Lupaș susține însă că orașul Cluj-Napoca a încheiat un ciclu de dezvoltare și că vrea să-l ducă acum la următorul nivel, tot așa cum s-a implicat in transformarea brandurilor locale în afaceri de succes internațional.

Clujul are nevoie de o expansiune puternică în ceea ce înseamnă sportul, educația, antreprenoriat si administratie. Vreau să salut administrațiile precedente, dar credem ca este nevoie de ceva mai mult. De un suflu tânăr. Asta mă califică. Faptul că vin dintr-o administrație antreprenorială unde am reușit să dovedesc că știu ceea ce trebuie făcut. Vă invit ca împreună să creăm un program solid pentru Cluj-Napoca, pentru un Cluj de viitor”, a fost apelul lui Radu Lupaș către clujeni.

Deputatul de Cluj Sorin Bota a susținut la rândul său că orașul are nevoie în acest moment de dinamismul unui tânăr în timp ce deputatul Marian Cucșa a punctat că, în ciuda progreselor de necontestat, administrația Cluj și-a atins deja capacitatea maximă a resurselor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *