Alexandru Cordoș, noul președinte interimar al PSD Cluj!

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Controversatul om politic clujean Alexandru Cordoș este noul președinte interimar al PSD Cluj, numit astăzi de CExN, scrie presa centrală.

Tot astăzi, un alt om politic din Cluj, sociologul Vasile Dâncu, fost ministru PSD, revine în fruntea partidului, fiind numit președinte al Consiliului Național al PSD.

Cordoș, vechi membru PSD și fost senator, apoi trecut la PUR, a fost o perioadă scurtă interimar la Turda, în perioada când șef interimar pe județ a fost omul de afaceri controversat, Liviu Alexa, cu firme în insolvență.

Alexandru Cordoș a fost cercetat în trecut de DNA, fiind în mijlocul unui uriaș scandal.

El a fost pus apoi scos de sub acuzare în toate  trei dosare. Într-unul dintre ele, soția lui Cordoș a fost condamnată la închisoare cu suspendare după ce a luat șpagă pentru a angaja persoane la Spitalul Clinic Județean Cluj.

După schimbarea din ianuarie 2020 a omului de afaceri controversat Liviu Alexa, interimar la județ a fost numit deputatul de Maramureș, Gheorghe Șimon. Acesta a eșuat în a reorganiza PSD Cluj. La municipiu șef este anonima Anca Ciubăncan, fidelă a lui Alexa. PSD nu mai are organizație de tineret și nici de femei, ambele fiind dezintegrate. Nu se cunosc nici candidații la localele din 27 septembrie. Primarii migrează tot mai mulți la PNL.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *