PNL Cluj l-a desemnat pe Cristian Ciută, specialistul în FAKE NEWS care distribuia pliante false cu USR-PLUS acum un an și patru luni, pe lista de consilieri județeni la alegerile locale

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Acum un an și patru luni, doi membri PNL Cluj, Cristian Ciuta și Alexandru Piticar, au fost surprinși, pe stradă, distribuind pliante false pe care se regăseau mesaje împotriva Alianței USR-PLUS.

Conducerea PNL Cluj a decis atunci excluderea din partid a celor doi, dar, surpriză!, unul dintre aceștia, Cristian Ciută, a fost exclus doar de fațadă, el regăsindu-se, în mod surprinzător, pe loc eligibil pe lista de candidați pentru Consiliul Județean Cluj de la alegerile locale din 27 septembrie 2020.

Dacă ar fi să ne luăm după activitatea intensă pe rețeaua de socializare Facebook, Ciută nu a fost exclus niciodată din partid după scandalul pliantelor false în care a fost implicat, ci tolerat de conducerea PNL Cluj și „servit” cu un loc eligibil la Consiliul Județean.

Comunicatul TNL Cluj din aprilie 2019:

Biroul Executiv al Tineretului Naţional Liberal Cluj i-a dat afară ca pe două mere stricate pe cei doi membri ai filialei TNL Cluj-Napoca filmați când împărțeau pliante cu citate controversate din declaraţiile REALE ale unor membri ai Alianţei USR-PLUS, apreciind acţiunea acestora ca fiind una reprobabilă.

Tineretul Naţional Liberal dezaprobă iniţiativa avută de doi foşti membri ai filialei TNL Cluj-Napoca, de a difuza pliante cu citate controversate din declaraţiile unor membri ai Alianţei USR-PLUS. Această acţiune individuală reprobabilă, nu reflectă spiritul şi comportamentul Tineretului Naţional Liberal şi din nefericire nu a fost niciodată adusă în atenţia Biroului Executiv al TNL.

Deoarece acţiunea individuală a celor doi foşti colegi nu a fost dezbătută şi asumată în forurile de decizie ale TNL, iar consecinţele acestor acţiuni au adus grave prejudicii imaginii şi prestigiului Tineretului Naţional Liberal, Biroul Executiv al TNL a luat decizia, în unanimitate, de a-i exclude pe cei responsabili din rândurile Tineretului Naţional Liberal„, s-a aratat în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *