Ciubăncan, PSD Cluj-Napoca: „Am demisionat din cauza rezultatelor slabe de la alegerile locale”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Fostul președinte al PSD Cluj-Napoca, omul de afaceri Anca Ciubăncan a explicat motivele pentru care a demisionat de la conducerea organizației municipale, conform zc.ro

„Demisia mea reprezintă o decizie asumată și trebuie înțeleasă în contextul rezultatelor slabe înregistrate de PSD în municipiul Cluj-Napoca la alegerile din 27 septembrie 2020. Nu am avut niciodată intenția și nu am luat niciodată în calcul o eventuală candidatură a subsemnatei la alegerile parlamentare din acest an, pentru că sunt clujeancă și cel mai important lucru pentru mine este să continui proiectul pornit ca și consilier local în favoarea Clujului și mai ales a clujenilor”, a anunțat aceasta.

Reamintim că PSD Cluj a pierdut 22 de primari, toate municipiile și șapte consilieri județeni. A reușit să obțină doi consilieri locali, Anca Ciubăncan și Vladimir Mătușan și patru consilieri județeni.

Singurul pesedist care a luat atitudine a fost deputatul Horia Nasra, care a cerut demisia conducerii județene și a lui Vasile Dâncu, președintele Consiliului Național și cel care l-a pus în funcție interimară pe Alexandru Cordoș, președinte la județ.

Ciubăncan a fost înlocuită ieri în funcția de președinte al organizației municipale de Ovidiu Secară, fost șefl a Oficiul Poștal Județean Cluj.

În contextul alcăturii listelor pentru alegerile parlamentare, Gabriela Ciot, universitar la Studii Europene, fost secretar de stat și-a dat demisia din PSD după anunțarea numelor eligibile, Vasile Dâncu la Senat și Patriciu Achimaș la Camera Deputaților.

Citește și:

 

Deputatul clujean Nasra cere „demisia de urgență a repetenților politici” din conducerea PSD Cluj, în frunte cu Vasile Dâncu

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *