Rareș Bogdan: „PSD pune folosul electoral înaintea sănătății românilor”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, acuză PSD-ul condus de Marcel Ciolacu de un „cinism care atinge maximul josniciei”.

Liberalul face referire la faptul că social-democrații au pus folosul lor electoral mai presus de sănătatea românilor, atunci când au votat redeschiderea piețelor în interior deși numărul cazurilor de Covid-19 depășește record după record.

Amintim că deputații u adoptat, marți, un proiect de lege ce prevede că piețele în spații închise pot funcționa în timpul stării de alertă. Asta după ce Guvernul PNL a decis că aceste piețe trebuie să-și înceteze activitatea, deoarece prezintă risc crescut de transmitere a coronavirusului.

„Siguranța și sănătatea cetățeanului – indiferent de consecințe și înainte de orice!

De câteva zile, culminând cu ziua de astăzi, observ cum caracatița pesediștilor pare că are din nou glas. După ce au demonstrat încă o dată că nu sunt în stare de soluții constructive și proiecte pentru România, acum încearcă să exploateze mediatic-electoral un moment complicat și insuficient explicat cu privire la mutarea piețelor agroalimentare din spații închise în spații deschise.

Tupeul celor din PSD demonstrează încă o dată că acest partid, de un cinism care atinge maximul josniciei, trăiește exclusiv din manipularea cetățenilor de bună-credință„, scrie Rareș Bogdan pe Facebook.

Liderul PNL mai spune că social-democrații „mint cu nerușinare” că sunt apărătorii țăranilor și producătorilor români. El arată că, exact așa cum făcea și Liviu Dragnea, interesele sunt pe primul loc, “afacerile familiei sale prosperau, iar ale românilor sărăceau„.

Rareș Bogdan vorbește și despre deciziile greșite luate de Guvernele PSD în ultimii 30 de ani, motiv pentru care România a ajuns în această situație.

După 30 de ani de democrație originală și economie de piață bazată pe capitalism de cumetrie și clienți politici la discreție, pesediștii urlă ca din gură de șarpe încercând să se cocoațe, exact ca o căpușă (altceva nu știu) pe un subiect de care depinde și vlădica, și opinca: piața agro-alimentară.

Acești indivizi, care au luptat împotriva măștii spunând că este botniță, care au alimentat teorii fantasmagorice și scenarita despre Covid 19, și continuă să o facă și acum, dovedesc din nou că, pentru ei, sănătatea românilor este mai puțin importantă decât un folos electoral – noroc că românii nu sunt proști„, mai scrie liberalul.

Vicepreședintele PNL mai acuză PSD că în loo să vină cu soluții la problemele create de pandemia de Covid-19, membrii partidului se arată avizi după câteva voturi în plus, lăsând în urmă o țară bolnavă și cu “rezervoarele naționale goale”.

În loc să vină cu eventuale soluții, ei au votat ca lucrurile să rămână exact cum au fost. Pur și simplu! Nu au scos niciun cuvânt despre organizarea culoarelor de acces, distanțare socială, obligativitatea purtării măștii. Și cum să o facă, dacă își imaginează că pot pune creșterea numărului de îmbolnăviri pe seama PNL, deși PNL încearcă să protejeze populația, nu să o lase neprotejată!

Oare acești mizerabili au uitat că au lăsat rezervele naționale goale, că au subfinanțat sănătatea sau au făcut afaceri din achiziții, că au distrus infrastructura medicală? Acești corifei ai populismului deșănțat, ai manipulării, știu exact ce se întâmplă în Franța Belgia, Italia, dar despre asta nu suflă o vorbă, căci minciuna lor ar deveni evidentă pentru cei pe care îi mint! (Legat de Spania și Marea Britanie, Germania, nu știu detalii, poate mă ajutați voi!)”, conchide Rareș Bogdan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *