Candidatul PRO România Cluj la Camera Deputaților, Maria Macrea, dedicată tinerilor și producătorilor locali

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Invitatul de vineri dimineață, 20 noiembrie, la emisiunea online Clujul Politic LIVE! a fost candidatul PRO România Cluj la Camera Deputaților, Maria Macrea, de profesie inginer și absolventă a Universității Tehnice din Cluj-Napoca, unde și lucrează în prezent ca șef al Serviciului Social.

„Am intrat în politică de câțiva ani și am avut un motiv de suflet, pentru că eu în comunitate sunt cunoscută ca și o persoană care face foarte mult voluntariat. Sunt implicată în diverse proiecte socială. Sigur că o picătură într-un ocean era o activitate de una singură și atunci m-am orientat spre un partid democrat unde să mă simt reprezentată și în același timp să pot aduna în jurul meu persoane care gândesc ca și mine și să facem lucruri frumoase împreună, în special pentru categoriile defavorizate.

În calitate de președinte a organizației de femei am reușit să duc la bun sfârșit câteva proiecte foarte frumoase”, a fost răspunsul Mariei Macrea la întrebarea de ce a intrat în politică.

Candidatul Pro România Cluj a explicat că dacă va fi aleasă parlamentar, obiectivul ei va fi dedicat tinerilor, studenților, educației și mediului universitar, dar și producătorilor locali.

„Prin prisma profesiei mele, eu sunt în legătură directă cu tinerii și studenții universității, știu bine problemele lor, cunosc dorințele lor și știu de ce au nevoie, ce ar trebui să facem ca să îi avem țară. Așa că acest deziderat al meu de a reprezenta tinerii se justifică în acest mod, chiar dacă par oarecum opuse aceste două obiective, cel al producătorilor locali, eu fiind de loc din Apahida, am încercat să duc mai departe tradiția familiei mele, în sensul în care nu am renunțat la a lucra pământul și a valorifica
acea zonă pe care o deținem în familia noastră și să producem legume pentru clujeni”,
a mai susținut Macrea.

Săptămâna viitoare Clujul Politic LIVE! va continua cu alți invitați din spectrul politic clujean și candidați la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020. Vom anunța programul în curând.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *