AUR așteaptă de 10 luni un sediu nou de la Primăria Cluj-Napoca. „Administrația publică nu ne iubește”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Reprezentanții filialei AUR Cluj au făcut cerere la Primăria Cluj-Napoca pentru a primi un sediu așa cum i se cuvine conform legii, însă administrația locală i-au ignorat cu nonșalanță.

AUR a făcut deja trei cereri la primărie pentru a primi un sediu, în 13 martie, 2 iulie și 24 decembrie anul trecut, dar au fost ignorați.

De 10 luni așteptăm un sediu pentru AUR
În cât timp răspunde Primăria Cluj-Napoca la o solicitare?

Despre AUR, sedii și respect față de cetățeni la Cluj-Napoca.

Vă mai amintiți de întâlnirile noastre din Piața Unirii? Vă mai amintiți de întâlnirile noastre din Piața Mihai Viteazu? Dar de cele de pe Cetățuie? Sau atunci cand a venit George Simion și în 5 minute a sosit și poliția pe deal. Sau când jandarmii erau deja oriunde urma să ne întâlnim?

Acum vă spunem un secret pe care îl știe toată lumea și care ne-a ajutat să intrăm cu 10% în Parlament. Administrațiile publice nu ne-au iubit, cel puțin până acum, jandarmii ne-au amendat, mass-media ne-a ignorat, dar oamenii ne-au văzut.

Au văzut că ne întâlneam în stradă, pentru că era stare de alertă și nu aveam sedii, au văzut că suntem de partea adevărului. Întâlnirile noastre au fost cvasi-publice și numai cine nu a dorit nu a luat parte. A fost greu și frumos în același timp. Dar acum am trecut la un alt nivel. Acum suntem în Parlament.

Am avut multă răbdare cu Primăria Cluj-Napoca, am avut îngăduință pentru modul absolut neprofesional cu care am fost tratați, am avut înțelegere, dar toate au o limită pe lumea asta. Nu dorim mai mult decât ceea ce ni se cuvine de drept, în calitate de partid parlamentar. Sunt partide cu câte două-trei sedii în Cluj-Napoca și este atât de vizibilă această discrepanță.

Concret, au fost mai multe adrese anul trecut prin care am cerut Primăriei un sediu pentru AUR. În 13 martie, 2 iulie și 24 decembrie.

Domnul Primar Emil Boc se laudă cu un oraș de cinci stele și o primărie eficientă, care în maxim o lună are capacitatea să răspundă oricărei cereri. Dar pentru AUR în cât timp se va respecta legea? În cât timp, conform legislației în vigoare, vom primi un sediu???”, au declarat, revoltați, reprezentanți AUR Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *