Consilierii locali USR-PLUS Cluj își prezintă joi raportul de activitate la trei luni de la preluarea mandatului

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Cei cinci consilieri locali ai Alianței USR-PLUS Cluj își vor prezenta raportul de activitate la trei luni de la preluarea mandatului din Consiliul Local Cluj-Napoca.

Astfel, joi, 21 ianuarie, de la ora 19:00, consilierii locali Alexandra Oană, Sergiu Hossu, Adriana Cristian, Radu Boloveschi și Dinu Ionescu vor veni, online, în fața clujenilor pentru a-și prezenta activitatea după trei luni în CL.

„În septembrie 2020, USR PLUS a trimis pentru prima dată 5 reprezentanți în Consiliul Local Cluj-Napoca.

Așa cum am promis în campanie, unul dintre obiectivele noastre este să aducem administrația locală mai aproape de cetățean. Concret aceasta înseamnă rapoarte de activitate regulate, program de audiențe, vizite în cartiere, întâlniri cu cetățenii.

După 3 luni de mandat, consilierii locali USR PLUS vin în fața voastră pentru a-și prezenta activitatea până în acest moment, pentru a împărtăși cu voi impresiile din Consiliu și pentru a răspunde întrebărilor voastre.

Tot acum, colegii noștri consilieri lansează programul de audiențe și vă invită să vă programați pentru o întâlnire online în care să discutați sesizările și propunerile voastre legate de problemele municipiului.

Programările se pot face prin completarea formularului următor: https://forms.gle/66yLTjkqSd7Vmc9r6, au anuntat reprezentatii USR-PLUS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *