Milionarul Daniel Buda plătește o chirie cât o shaorma pentru cabinetul de europarlamentar din centrul Clujului!

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Europarlamentarul clujean Daniel Buda și-a prelungit recent contractul de închiriere pentru cabinetul său, a cărui chirie lunară este una ridicolă.

Cabinetul său de europarlamentar se află în zona zero a Clujului, Piața Unirii nr. 1, ap. 5, pentru care plătește uriașa sumă de 13,80 lei, echivalentul unei shaorme mici.

Conform fișei de calcul a chiriei, Buda achită 50 de bani pe metru pătrat, iar imobilul unde se află cabinetul său are o suprafață de 27,60 de metri pătrați.

Se aprobă prelungirea termenului Contractului de închiriere (…) încheiat cu domnul europarlamentar Daniel Buda, având ca obiect spațiul cu altă destinație decât cea de locuință, situat în municipiul Cluj-Napoca, Piața Unirii nr 1., ap. 5, pe perioada desfășurării activității specifice calității de membru al Parlamentului european în mandatul 2019-2024″, arată contractul de prelungire a închirierii imobilului către europarlamentarul Daniel Buda.

Daniel Buda este considerat unul dintre cei mai bogați europarlamentari români, milionar, dar Primăria Cluj-Napoca i-a oferit o chirie de „asistat social”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *