Ape tulburi în coaliția PNL-USR. Deputatul Emanuel Ungureanu „sare la gâtul” eurodeputatului Rareș Bogdan și îl acuză de ipocrizie

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Scandal în coaliția de guvernare PNL – USR, între politicienii clujeni Emanuel Ungureanu și europarlamentarul Rareș Bogdan.

Fostul deputat de Cluj al USR, actualmente de Buzău, Emanuel Ungureanu l-a taxat pe Rareș Bogdan pentru atacurile pe care eurodeputatul le-a făcut la adresa USR-PLUS și a arătat opiniei publice cum firma clujeana Trend Communication, controlată de fratele acestuia, Horia Bogdan și de Octavian Hoandră, a încasat sume importante din bani publici de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj, pe vremea când unitatea medicală era condusă de fostul manager Petru Șușcă, un personaj controversat, dar apropiat de „gulerele albe” ale politicii clujene și un prieten al tuturor partidelor. 

„Incredibila IPOCRIZIE a lui Rareş Bogdan! Spitalele României au fost jefuite crunt în ultimii ani, ca mai toate instituţiile de stat în general: Apele Române, Hidroelectrica, Electrica S.A etc. Oriunde şi-au putut planta oameni în consiliile de administraţie, peneliştii au furat de au rupt.

Rareş Bogdan a fost acţionar până mai ieri la firma Trendcommunication prin care a deţinut şi un ziar din Cluj-Napoca, prin această firmă Rareş Bogdan a mâncat bani frumoşi de la mai multe instituţii de stat printre care şi de la Spitalul Judeţean Cluj. Dovada o aveţi în documentul ataşat. Este un răspuns primit la o interpelare din luna mai a anului trecut, răspuns semnat de omul protejat de PNL Cluj-Napoca, fostul manager al Spitalului Judeţean Cluj, Petrică Şuşca.

De aceea atacă Rareş Bogdan pe unde poate conducerea USR şi miniştrii USR-PLUS din actualul guvern, pentru că le-am închis robinetul cu bani şi le dăm afară managerii de spitale care îi umpleau de lovele.

Până vor reface alianţa lor dragă cu PSD, peneliştii vor avea viaţă grea cu noi. Nu îi mai lăsăm la furat, aşa cum am promis. Asta este viaţa. Gata cu hoţiile!

Pentru cei care doresc să revadă de unde s-a îmbogăţit Rareş Bogdan le recomand să vadă această emisiune. Sau să citească acest articol. Recomand în prealabil să consumaţi şi ceva pentru senzaţie de vomă…”, a scris Ungureanu pe pagina sa de Facebook, duminică.

Eurodeputatul Rareș Bogdan a adoptat o tactică defensivă și s-a prefăcut smerit, susținând că nu dorește să atace pe cineva, cu atât mai puțin pe colegii din coaliția de guvernare din USR-PLUS.

„Îi doresc multă sănătate şi mai puţine supărări şi frustrări. Nu am nici în intenţie şi nici în acţiune cea mai mică dorinţă de a ataca pe cineva, cu atât mai puţin pe colegii de guvernare din USR PLUS.  

Îi recomand cu maximă căldură Domnului Ungureanu să citească mai mult decât titlurile de presă, să citească şi declaraţiile, spusele sau postările mele, dacă doreşte şi are timp. Poate atunci ar avea alte reacţii şi nu şi-ar mai victimiza colegii de partid fără niciun motiv real.

Cât despre cum funcţionează o Agenţie de publicitate, ce pot să spun, aici mi-e teamă că ii este mai greu să înţeleagă mecanismele economice şi o spun fără pic de ironie.

O companie aflată de 18 ani pe piaţă, cu un portofoliu extrem de mare de clienţi (…) cu mare prestigiu aici în România sau la nivel european, dacă nu ar fi oferit calitate, profesionalism şi performanţă nu ar mai fi fost astăzi pe piaţă, vă asigur de asta.

Au fost mii de companii de publicitate şi PR pe piaţă şi cred că au rămas câteva zeci cu adevărat performante. Îi doresc numai bine domnului Ungureanu şi performanţe maxime la guvernare tuturor colegilor din USR PLUS. Să nu uităm să iubim România în fiecare zi. Împreună!”, a declarat Rareş Bogdan pentru ştiripesurse.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *