GALERIE FOTO Primarul Floreștiului a prins un camionagiu care a aruncat câteva tone de moloz pe un teren de lângă Someș

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider
Edilul celei mai mari comune din România, Bogdan Pivariu, a postat, miercuri seara, câteva imagini cu șoferul unui camion care descărca materiale de construcții într-o zonă din Florești unde, potrivit localnicilor, odinioară se aflau două lacuri, iar acum mai e „o baltă”. 
În această după amiază (miercuri – n.r.) a fost identificat pe camerele de supraveghere un conducător auto al unei autoutilitare de mare tonaj în timp ce descărca materiale de construcții în apropierea malului râului Someș, în mod ilegal. A fost sesizat de urgență echipajul Poliției Locale Florești care, cu ajutorul camerelor de supraveghere LPR, a urmărit și oprit în trafic mașina. Pentru depozitare ilegală de deșeuri va fi aplicată sancțiune contravențională potrivit legii. Masacrul asupra mediului înconjurător din Florești va lua sfârșit!”, a anunțat, pe contul său de Facebook, primarul Floreștiului, Bogdan Pivariu. 
Follower-ii, adică cei care îl urmăresc pe Facebook pe edilul-șef din Florești, au reacționat imediat la această postare, în mai puțin de o zi strângându-se 70 de comentarii. Cei mai mulți l-au felicitat pe Bogdan Pivariu pentru decizia sa, dar i-au cerut să le transmită care a fost valoarea amenzii, dacă autovehicolul a fost sau va fi confiscat și dacă șoferul vinovat a fost obligat să curețe terenul de molozul aruncat de el. 
 
Masura corecta e confiscarea camionului, amenda si aducerea la starea initiala a perimetrului unde s-a facut descarcarea. Pentru toate exista cadrul legal. Intrebarea e de ce nu faceti acest lucru ?”, a reclamat Alin Săvulescu. 
Unii cititori – din Florești și nu numai – au fost interesați și de acest text: Primarul-facebook Bogdan Pivariu anunță că proiectele comunei Florești pe anul 2021 pot fi votate online
 
 
 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *