CTP a fost nemilos cu „senatoarea urlătoare”. Cum a numit-o pe Diana Șoșoacă și ce a spus despre ea după ce a „cerut iertare Rusiei”

Analize Politica nationala

Cristian Tudor Popescu a vorbit, vineri seara, la emisiunea „Cap limpede” de la Digi24, despre senatoarea Diana Șoșoacă, pe care a numit-o „lupa în blană de oaie, cu sânge tricolor”. Înainte de asta, CTP o numise pe Șoșoacă „senatoarea Cascada Urlătoare” sau, mai pe scurt, „senatoarea urlătoare”.

Potrivit digi24.ro, gazetarul a comentat gestul „patrioatei absolute” care a cerut iertare ambasadei Rusiei, după ce câțiva cetățeni au fost acolo pentru a aduce aminte de masacrul de la Fântâna Albă.

„S-au dus la ambasada Rusiei, pentru a aminti Uniunii Sovietice, care tot Uniune Sovietică este și astăzi, de crima de atunci. Care jigniri?”, s-a întrebat, retoric, CTP.

Cristian Tudor Popescu:

Eu am spus că o să-i dau câte o poreclă. Doamna este „lupa în blană de oaie cu sânge tricolor”. „Lupa în blană de oaie”. Acest cuvânt (lupa – n.red.) înseamnă mai multe. Fiecare dintre ascultători poate să-și aleagă semnificația acestui cuvânt, fie în limba română, fie în limba latină. Că și acolo, cuvântul are o serie de semnificații. Fiecare o poate alege pe cea dorită.

Gazetarul a continuat și a explicat în direct la tv. că fosta senatoare AUR, acum indepedentă, a cerut iertare Rusiei.

Deci lupa în blană de oaie, cu sânge tricolor, patrioata absolută, românca totală ce a făcut? Distinsa a cerut iertare Rusiei. Da, stimați telespectatori. De ce? Pentru că un grup de cetățeni, ieșit în stradă cu aceeași îndreptățire ca și grupurile conduse de doamna în cauză, care au ieșit în aceste zile, și despre care premierul Cîțu spunea că au toată libertatea să protesteze, dar să respecte regulile, a mers la ambasada Rusiei. Deci, un grup de cetățeni s-a dus la ambasada Rusiei, domne, fără aprobarea doamnei în cauză. Acolo, cetățenii n-au făcut decât să arboreze o pancartă, să strige ceva în legătură cu ziua – au făcut-o pe 1 aprilie – de 1 aprilie 1941”, a mai spus Cristian Tudor Popescu la digi24.ro.

1 aprilie 1941 este una dintre cele mai sinistre zile din istoria românilor. Dacă ești interesat ce s-a întâmplat atunci, intră pe acest link. Nu vei regreta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *