Vlad Voiculescu, despre relatia cu Florin Citu: „Niciodata nu mi-a reprosat lucruri cu adevarat. Asta e si surpriza mea”

Politica nationala Slider
Vlad Voiculescu a declarat luni, 19 aprilie, ca premierul Florin Citu „nu i-a reprosat niciodata lucruri cu adevarat” si considera ca intreg scandalul privind schimbarea criteriilor de carantinare, care a dus la demiterea lui si a Andreei Moldovan, ar fi putut fi rezolvat in 15 minute.
„Niciodata nu mi-a reprosat lucruri cu adevarat. Nici macar o singura data. Asta e si surpriza mea. De-a dreptul socante au fost pentru mine si de aceea in primele 48 de ore m-am si abtinut sa spun absolut orice.

Eu am incercat sa-l sun (n.r. – pe Florin Citu). E un pretext absolut penibil. Daca ar fi fost o problema cu respectivul ordin…

Asta e una dintre frustrarile mele, ca nu se discuta pe fond. Pe fond, lucrurile scrise in acel ordin sunt cat se poate de corecte si de benefice interesului public. Pe forma, sa spunem ca ar fi fost o problema. Se rezolva in 15 minute”, a declarat Vlad Voiculescu la EuropaFm.

 
Mai multe AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *