Noul consilier local Árpád Sebesi a depus jurământul. Care sunt prioritățile sale?

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Noul consilier local USR-PLUS, Árpád Sebesi, a depus miercuri, 21 aprilie, jurământul înaintea ședinței Consiliului Local în care s-a votat bugetul pe 2021.

Sebesi i-a luat locul în Consiliul Local Cluj-Napoca lui Sergiu Hossu, care a fost numit șeful Cancelariei Primului-Ministru.

Este o onoare, și totodată o ocazie unică pentru mine ca să pun umărul la dezvoltarea sustenabilă pe termen lung a orașului.

În mandatul meu vreau să mă focusez în principal pe 2 axe majore:

Digitalizare, unde, conform spuselor domnului Primar în ședința de ieri, vom face pași importanți în următoarea perioadă și unde sper să pot contribui cu experiența mea în domeniu.

Urbanism, un domeniu complex, care, conform multora – și cu care și eu sunt de acord – este cheia dezvoltării orașului. Un domeniu în care, dacă lucrurile sunt planificate și făcute cu cap, nu haotic, se rezolvă o bună parte a celorlalte probleme, generate direct sau indirect, cum ar fi traficul sufocant, calitatea aerului și a calității vieții.

Totodată, în linie cu principiile și bunele practici ale partidului din care fac parte, voi face tot ce ține de mine pentru o mai bună informare și mai multe căi de dialog directe cu locuitorii orașului”, a declarat Arpad Sebesi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *