Bogdan Bob Rădulescu către primarul Emil Boc: „Îmi este peste putință să înțeleg aroganța și disprețul cu care batjocoriți cetățenii”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

O postare pe contul oficial de Facebook al primarului Emil Boc a stârnit nemulțumirea actorului Bogdan Bob Rădulescu, care, la rândul ei, a provocat o mulțime de reacții și răspunsuri. 

Știrea de la care a plecat revolta clujeanului Bogdan Bob Rădulescu a fost legată de realizarea Podului Porțelanului, din cartierul Iris. Informația prezentată pe contul primarului Emil Boc sună așa:

Infrastructură modernă la Cluj-Napoca: Podul Oașului – Răsăritului se află în lucru
Proiectul podului care leagă strada Oașului de strada Răsăritului peste Someșul Mic este unul extrem de important atât din perspectiva circulației, cât și pentru calitatea vieții clujenilor care locuiesc în zonă. Ordinul de începere a lucrărilor de proiectare a fost dat în 22.02.2021 și se avansează pentru execuție conform procedurilor legale. (…)
Situația la zi a proiectului:
– a fost găsită soluția de relocare a rețelelor edilitare de pe pasarela pietonală existentă pe noul pod;
– s-a stabilit soluția de amenajare a intersecției dintre noul pod cu străzile Traian, Oașului și Decebal, urmând a fi obținut avizul Poliției Rutiere;
– au fost depuse documentele necesare pentru obținerea avizelor solicitate prin certificatul de urbanism pentru faza de obținere a autorizației de construire.
Durata de realizare a obiectivului de investiții este de 24 luni: 3 luni pentru proiectare și 21 luni pentru execuția lucrărilor. Valoarea contractului este de 22.691.557,36 lei fără TVA.
 
Și ce a scris Bogdan Bob Rădulescu
Pur și simplu incredibil! Îmi este peste putință să înțeleg aroganța și disprețul cu care batjocoriți cetățenii prin această postare. Serios, domnule Boc. Pe bune??? Vorbiți de frânghie în casa spânzuratului? Podul Portelanului, o rușine și o mizerie de lucrare pornită și abandonată pe banii noștri, un eșec în care aveți o mare parte din vină și responsabilitate, o sifonare de bani publici pentru care, din păcate, nimeni nu răspunde în fața unei justiții moarte, așadar mizeria aia de proiect stă blocat și abandonat de peste un an punând la încercare nervii miilor de clujeni care-l traversează zilnic, iar dumneavoastră vorbiți cu tam tam de un alt proiect frumos desenat pe calculator??? Trăim in lumea reală, ieșiți vă rog frumos din bula aia de săpun PR-istic și luați contact cu viața reală, din jur! Si mai ales, ștergeți mizeriile astea de promisiuni deșarte, vă faceți de rușine în fața tuturor, pentru că nu mai sunteți ancorat în realitate!”, a postat actorul clujean. 
 
Revolta lui Bogdan Bob Rădulescu i-a împărțit în două tabere pe cei care au comentat la această postare: o parte dintre ei, fanii și, probabil, postacii lui Emil Bob, l-a atacat pe actor, cealaltă i-a dat dreptate actorului. 
 
Bogdan Bob Radulescu fie vb între noi, primar ca al vostru și Bolojan(președinte consiliu oradea), nu mai are nimeni” – Sorin Hututui
 
Cu marketingul bine pus la punct?” – Mihaela Bondor
 
Pentru ce partid candidati la urmatoarele alegeri?” – Alin Cecan
 
Încet incet te transformi in Liviu Alexa, pacat …” – Kokay Csabika
 
„Eu zic ca exista si varianta in care Bob chiar descrie realitatea asa cum e, iar tu pt ca ai devenit (poate fara sa-ti dai seama) un admirator prea emotional (nu vreau sa spun fanatic) al dlui. Boc s-o dai in bara. Nu o spun cu rautate. E un scenariu posibil” – Sorin Rusu
 
Bogdan Bob Rădulescu un om deosebit cu coloana vertebrală intr-o țara paralizata de la brâu in sus!” – Lucian Lazea
 
 „Cum a fost începută și abandonată ( lucrarea in sine) dacă ea a început în luna a doua din cursul acestui an? A fost abandonată în aprilie sau cum” – Laurențiu Laurențiu
 
Dacă Puntea Porțelanului este greu de terminat atunci aceasta în câte secole va fi gata?” – Virgil Adrian Curta
 
Citește întreaga postare, AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *