Lupta pentru șefia USR-PLUS Cluj-Napoca se dă în trei. Alegerile au loc astăzi

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Astăzi, 26 iunie, au loc alegeri interne pentru stabilirea conducerii organizației municipale USR-PLUS Cluj-Napoca, iar lupta se va da în trei.

Până azi USR-PLUS Cluj-Napoca a fost condus de Iakob Attila, politolog, cu un mandat scurt și fără realizări.

Potrivit surselor Clujul Politic, alegerile au început la ora 12:00 la etajul III al centrului comercial Central, la Cluj Hub, și se votează în sistem clasic, pe hârtie, până la ora 20:00, iar duminică se vor afla rezultatele.

Pentru funcția de președinte bătălia se dă între Manuela Petrescu de la PLUS Cluj, respectiv doi tineri de la USR Cluj, Sorin Mihuț și Marcel Chiș, ultimii doi fiind cvasi-necunoscuți în interiorul organizației.

Astfel, favorită certă rămâne „plusista” Manuela Petrescu. Aceasta este profesor universitar al Facultății de Matematică și Informatică din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Rămâneți pe Clujul Politic pentru a afla mâine rezultatelor alegerilor interne din USR-PLUS Cluj.

Toate filialele municipale ale USR-PLUS din țară sunt obligată să organizeze alegeri interne în contextul fuziunii dintre cele două partide.

Alegerile interne pentru șefia județeană a USR-PLUS Cluj vor avea loc în 3 iulie, iar favorit pentru această funcție este Sergiu Hossu, șef al Cancelariei Primului-ministru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *