Manuela Petrescu din PLUS, noul președinte pe municipiul Cluj-Napoca al USRPLUS

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

În 26 iunie, au avut loc alegeri interne pentru stabilirea conducerii organizației municipale USR-PLUS Cluj-Napoca. Lupta s-a dat, teoretic, în trei, practic IT-istul Manuela Petrescu nu avut rival si a câștigat clar, au spus surse pentru Clujul Politic.

Ea îl înlocuiește pe Iakob Attila, politolog.

Alegerile au început la ora 12:00, la Cluj Hub din complexul Central. S-a votat în sistem clasic, pe hârtie, până la ora 20:00. „Plusereii” nu au comunicat nici până acum rezultatul alegerilor.

Pentru funcția de președinte, bătălia s-a dat între candidații Manuela Petrescu de la PLUS Cluj, respectiv de la USR Cluj, Sorin Mihuț și Marcel Chiș.

Manuela Petrescu este cadru didactic al Facultății de Matematică și Informatică din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Potrivit unor surse Clujul Politic, cvorumul a fost la limită, 386 de membri, fiind necesar 384.

Toate filialele municipale ale USR-PLUS din țară sunt obligată să organizeze alegeri interne în contextul fuziunii dintre cele două partide.

Alegerile interne pentru șefia județeană a USR-PLUS Cluj vor avea loc în 3 iulie, iar concurenții pentru această funcție sunt sau Sergiu Hossu, șef al Cancelariei Primului-ministru sau Sălcudean, subprefectul judeșului iar USR il propune pe  actualul presedintele pe judet, avocatul Radu Chirilă, extrem de discret ca prezenta publica decând a preluat postul de presedinte la USRPLUS pe județ in iarna, asa cum a anunțat Clujul Politic atunci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *