Mesajul lui Ludovic Orban adresat basarabenilor. „De acest vot depinde viitorul democratic al Republicii Moldova”

Politica nationala

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a încurajat cetățenii Republicii Moldova să iasă la vot întrucât de acesta depinde viitorul democratic al statului.

Orban a lăudat mobilizarea cetățenilor din Diaspora, dar și din România, care au votat pentru viitorul Republicii Moldova. Președintele Camerei Deputaților din Parlamentul României a subliniat importanța fiecărui vot, care apropie Republica Moldova de o guvernare mai stabilă.

„M-a bucurat să văd mobilizarea celor din diaspora, care, la fel ca şi în România, au înţeles rolul important pe care îl joacă pentru a stabili soarta ţării lor. Cu fiecare vot, Republica Moldova este mai aproape de o guvernare stabilă, pro-europeană, care garantează progresul şi bunăstarea locuitorilor săi.

E timpul ca oamenii dedicaţi parcursului democratic să primească, prin votul dumneavoastră, forţa de a face reformele atât de necesare.

Dragi moldoveni, este în puterea voastră, astăzi, să decideţi viitorul ţării, pentru că Moldova merită mai mult. Sunt alături de dumneavoastră şi vă susţin în această zi extrem de importantă!”, a scris Ludovic Orban, pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *