Alegeri pe județ la PNL Cluj cu un pic de challenge intern

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Liberalii clujeni se reunesc astăzi pentru a-și alege conducerea județeană. După ce ”la municipiu” a fost o plictiseală totală, cu un singur candidat, același Dan Tarcea reales președinte pe Cluj-Napoca, și la județ la cel mai înalt niel lucrurile s-au tranșat demult în partid. Europarlamentarul Daniel Buda ( foto), miliardar,  candidează de unul singur și nu are emoții.  

Însă conform cotidianului generalist Făclia de Cluj surprize ar putea să aibă loc la alagerea noului Birou Politic Județean al PNL Cluj, în special la  prim vicepreședinți și vicepreședinți, unde sunt pretendenți. De asemenea publicația citată scrie că o altă miză a alegerilor de astăzi ”de la județ” este stabilirea delegaților la congresul PNL din 25 septembrie, lucru important. 

PNL Cluj, dominat total de foștii din PDL, care au canibalizat filiala, s-a aliniat, alături de alți ex-pedeliști din alte județe, în tabăra Cîțu, premierul actual concurînd la postul de președinte național PNL cu actualul președinte, candidat și el, Orban, care e în relații glaciale cu Clujul după ce a cedat UDMR Cluj postul de prefect.

Alegerile județene încep la ora 16.00 la Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *