Boc, despre creșterea prețurilor la Cluj și calitatea vieții: „Decât să fim toți săraci, prefer să fim mulți și bogați. Să trăim mult și bine, nu mult și săraci”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a vorbit despre creșterea prețurilor din Cluj, despre care a comentat că aceasta este rezultatul economiei de piață, iar calitatea vieții aduce această creștere a prețurilor.

„Aceasta este economia de piață până la urmă, nu pot să reglez eu piețele, le reglează economia de piață până la urmă. Eu nu sunt stăpân pe banii dumneavoastră, iar dumneavoastră nu sunteți stăpân pe banii pe care eu îi am în buzunar. Până la urmă calitatea vieții aduce toate elementele, eu prefer să trăiesc într-un oraș în care oamenii să trăiască sănătos, într-un oraș în care oamenii se respectă, într-un oraș sigur și în care să îmi pot întemeia o familie ca să aibă copiii viitor, locuri de muncă aici bine plătite, pentru asta muncesc în fiecare zi, iar cei care au plecat din Cluj să se întoarcă acasă.

Gândiți-vă că prin aceste lucruri crește și nivelul nostru de slujbe bine plătite, de aia susțin industrii care aduc cei mai mulți bani în oraș, industria IT-ului și a inovării, dar pentru asta câștigă toată lumea. Decât să fim toți săraci prefer să fim mulți și bogați. Adică dorința mea e dacă tot trăim, să trăim mult și bine, nu mult și săraci. Și cred că putem face asta prin calitatea oameni de aici în primul rând”, a declarat Emil Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *