Opinia unui membru fondator al PNL Cluj, despre criza politică: „N-ar putea cele două partide majoritare să-și dea mâna pe un program de criză fundamentat?”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Unul dintre membri fondatori ai PNL Cluj, Emil Bogdan, fost director al Spitalului de Recuperare, susține că liberalii și social-democrații ar putea să ajungă la o înțelegere și să rezolve criza politică actuală, având împreună majoritare parlamentară.

Acesta a publicat o postare pe pagina sa de Facebook în care îl critică dur și pe președintele Klaus Iohannis, despre care spune că este complexat și redus la nivelul unui profesoraș provincial, dar pe care mulți dintre noi l-am votat.

„Sunt liberal. Membru fondator al PNL Cluj și presedintele com. de constituire al Forului Antitotalitar Cluj și apoi național. De ce am inceput așa? Știu că voi fi înjurat. Care este situația națională astăzi? Trecând peste doctrinele inexistente ale partidelor politice (poate cu excepția AUR), prin ce se deosebesc ele? Să renunțăm la lozinci și epitete:

– ce produce PNL pe plan național „prin noi înșine”?

– ce poate distribui social democrația în criză?

– în care din partidele politice sunt mai puțini hoți, sau mai mulți cinstiți, sau mai buni specialiști?

În situația de astăzi la nivel național, oare trecând peste jignirile de la ciumă, plăcuțe, trădători de neam și țară, distrugerea tradițiilor și a credinței în Dumnezeu, ignorându-l pe acest președinte complexat și redus la nivelul unui profesoraș provincial pe care mulți dintre noi l-am votat, cele 2 partide majoritare nu și-ar putea da mâna pe un program de criză fundamentat, cu o majoritate parlamentară, cu selecția specialiștilor verificați ai ambelor partide, să scoată țara din criză și să-și crească credibilitatea și reprezentativitatea?

Sunt acel politician naiv care am intrat în politică în anii 90 când tatăl meu mi-a spus că este timpul ca intelectualii să nu mai stea deoparte, dar s-a ajuns la acum ori niciodată!”, se arată în postarea unuia dintre fondatorii PNL Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *