Dacian Cioloș speră la sprijinul lui Emil Boc: „Mă văd cu el de fiecare dată când merg la Cluj, am făcut o tradiție din asta”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Premierul desemnat Dacian Cioloș a declarat că spera în susținerea primarului Emil Boc, despre care spune că l-a întâlnit adesea când a venit în Cluj.

Premierul desemnat de preşedintele Klaus Iohannis, Dacian Cioloş, a mai precizat că nu s-a discutat deocamdată în partid despre împărțirea ministerelor „pentru că nu suntem încă acolo”.

„Nu am discutat în partid despre împărțirea ministerelor pentru că nu suntem încă acolo. Nu știm dacă putem continua această coaliție. Sunt contacte. Mulți colegi din USR au contacte cu lideri din PNL, din UDMR. Evident că discutăm. Ne vedem”, a spus Dacian Cioloș.

„Eu cu Emil Boc mă văd aproape de fiecare dată când mă duc la Cluj, am făcut o tradiție din asta. Cu Ilie Bolojan nu am mai discutat de ceva vreme. Dar astea sunt discuții amicale, dar acum e vorba de altceva.

Florin Cîțu este președintele PNL, există o structură de conducere care va fi mandatată să discute. Ei au mandatul și ideile pe care să le pună pe masă”, a mai adăugat președintele USR, citat de digi24.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *