Radu Molnar, deputat USR Cluj: „E un dezastru și e incredibil că și acum sunt oameni care se opun certificatului verde, chiar și anumite partide”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Deputatul clujean USR, Radu Molnar, a fost invitatul emisiunii online Clujul Politic LIVE! de astăzi, 10 noiembrie, de la ora 09:00 și s-a declarat revoltat că încă mai există oameni care se impun certificatului verde, chiar și anumite partide.

Acesta este inițiatorul legii care acordă o zi liberă persoanelor vaccinate împotriva COVID-19 și a susținut la Clujul Politic LIVE! că atunci când a trecut această inițiativă legislativă România nu era într-o perioadă critică, dar se știa că în toamnă va veni valul 4, toți specialiștii spuneau acest lucru, dar a ieșit președintele Iohannis și a spus că pandemia a fost învinsă.

„Eu mi-am asumat atunci când am trecut-o prin Parlament, că o facem pentru viitor, iar atunci nu era un moment critic pentru România, erau puține cazuri. Am trecut-o prin iunie atunci în Parlament, dar știam că va veni în toamnă valul 4, toți experții ne spuneau acest lucru, dar președintele Iohannis a ieșit atunci in vara și a spus că am învins Pandemia, iar oamenii s-au relaxat. E un dezastru absolut tot ce se întâmplă și faptul că și acum sunt oameni care se impun certificatului verde e incredibil, chiar și partide. Mai ales ca om politic să susții așa ceva e incredibil„, a declarat Molnar, care l-a înțepat pe deputatul AUR Cluj, Ilie-Alin Coleșa, cu o întrebare: „cum poate să trăiască când are pe conștiință atât de mulți morți prin propaganda pe care o face împotriva certificatului verde?”.

În ceea ce privesc situația problemelor locale, Molnar a declarat că oamenii din județ cu care a intrat în contact sunt îngrijorați de situația pandemică, de sănătate, dar și de criza energiei.

„Oamenii sunt îngrijorați pentru sănătatea lor, această criză energetică la nivel global care ne afectează pe toți, problemele care sunt afectate de această pandemie, mai ales HORECA. Localurile mici sunt multe care nu au putut trece peste această pandemie. Una dintre pozițiile pe care am avut-o a fost că nu mai putem închide HORECA, avem instrumentele pe care putem controla pandemia fără închiderea HORECA”, a mai declarat Radu Molnar.

VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *