Ilie Coleșa, despre senatoarea Șoșoacă: „Nu mai are ce căuta în AUR. Nu este un om de echipă și a interesat-o doar imaginea personală”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Prezent în emisiunea online Clujul Politic LIVE! din această dimineață, deputatul AUR Cluj, Ilie-Alin Coleșa, a vorbit și despre senatoarea independentă Diana Șoșoacă, dacă ar trebui să fie reprimită în partidul Alianța pentru Unirea Românilor.

Coleșa este de părere că aceasta nu ar mai trebui reprimită sub nicio formă în partid pentru că nu este un om de echipă și o interesează doar imaginea personală.

„În nici un caz aș considera că ea nu ar trebui reprimită în AUR pentru că a dovedit că nu este un om de echipă, pe ea a interesat-o strict imaginea personală, iar prin multe acțiuni ale dânsei a dus în derizoriu niște chestiuni extrem de importante, libertate sau credință, nu putem să dăm cu bâta în baltă, să aruncăm vorbele așa. De exemplu, COVID nu există, COVID trece cu aspirină sau paracetamol, în momentul în care spui așa ceva, nu că dai ocazia adversarilor politici să te ducă în derizoriu, chiar le deschizi poarta.

E o atitudine ori de inconștiență, ori de trădare. Când ai un mod de acționa de felul acesta în mod sistematic faci mai mult rău decât bine, ca atare nu-i văd locul ei în rândurile noastre”, a declarat Coleșa la Clujul Politic LIVE!.

Deputatul AUR de Cluj a mai vorbit și despre moțiunea de cenzură AUR – USR împotriva Guvernului Cîțu, care nu a trecut.

„Am semnat o moțiune alături de USR, pe care partidele PSD și PNL au blocat-o, nedemocratic și neconstituțional, pur și simplu am avut încă o dovadă că atunci când aceste două partide nu sunt în față și când nu le convine ceva, n-au nicio problemă de conștință de a călca în picioare Constituția și orice regulament, iar apoi am votat moțiunea de cenzură depusă de PSD. Motivele pentru care noi am semnat moțiunea alături de USR și am votat-o pe cea alături de PSD, nu se suprapun. Noi am avut motivele noastre clar definite, le-au avut și dânșii pe ale lor, iar pe viitor noi putem colabora cu dânșii atâta timp cât obiectul colaborării va fi corect”, a mai precizat deputatul clujean.

Emisiunea online Clujul Politic LIVE! de joi, 11 noiembrie, l-a mai avut ca invitat și pe analistul politic Gabriel Horia Nasra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *