Adrian Oros, atac dur la Emil Boc, la Clujul Politic LIVE!: „Nu înțeleg comportamentul lui. El vrea în ultimele zile să devină un păpușar, dar e greu să devii păpușar când toată viața ai fost păpușă”

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Ministrul interimar al Agriculturii, liberalul clujean Adrian Oros, s-a declarat dezamăgit miercuri, 17 noiembrie, la Clujul Politic LIVE!, de atitudinea și comportamentul primarului Emil Boc, care a fost un lider puternic din #echipacastigatoare care l-a susținut pe Florin Cîțu la șefia PNL.

„Nici acum nu îmi explic care este logica, pentru că Emil Boc este un om versat, cu mare experiență politică, a ocupat toate funcțiile pe care le poate ocupa un politician. Nu înțeleg nici acum gesturile pe care le face domnul Boc și această îndârjire, în afară de acel gest penibil de a încerca să umilească premierul la Cluj (n .red. momentul când Ludovic Orban a fost lăsat în primul rând la Casa de Cultură a Studenților din Cluj de susținătorii lui Florin Cîțu), așa s-a făcut scenariul atunci, când a fost înconjurat de liderii echipei câștigătoare, iar aceștia să se ridice și să îl lase singur pe Ludovic Orban pentru a se face câteva poze. Dar acum când rezultatele se văd, Ludovic orban a adus PNL la guvernare, iar Florin Cîțu aduce cel mult remorca PSD.

Nu înțeleg comportamentul domnului Boc, pentru că domnia sa ne spunea că Florin Cîțu e viitorul un suflu nou, care va aduce partidul la un alt nivel, sigur nu ne-a precizat care nivel, la nivelul de sus sau nivelul de jos. Dar aseară domnul Boc a început să se poziționeze deja în echipa care să îl facă pe Cîțu să ia deciziile pe care nu le dorește. Cred că va lucra de acum împotriva domnului Florin Cîțu, cum a lucrat împotriva lui Ludovic Orban. 

Aceste gesturi nu îi aduc niciun câștig domnului Boc și nici filialei Cluj, care a fost una performantă. Până acum, Emil Boc a știut să își păstreze o imagine de bun primar, administrator, care nu face jocuri, dar el vrea în ultimele zile să devină un păpușar, însă e greu să devii păpușar, când ai fost păpușă toată viața”, a declarat Oros la Clujul Politic LIVE!.

1 thought on “Adrian Oros, atac dur la Emil Boc, la Clujul Politic LIVE!: „Nu înțeleg comportamentul lui. El vrea în ultimele zile să devină un păpușar, dar e greu să devii păpușar când toată viața ai fost păpușă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *