Viceprimarul UDMR al Clujului, OLAH EMESE: Comunitatea maghiara sustine Metroul, Centura si Trenul Metrropolitane

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider

Primaria Clujului e condusa executiv de primarul Boc si de cei doi viceprimari, Dan Tarcea, PNL, coleg cu Boc si seful filialei municipale a PNL-ului local si de Olah Emese, viceprimar si consilier locale ales de clujeni pe liste UDMR.

Boc are din 2004, si tot a reinnoit, parteneriatul  local cu UDMR Cluj, filiala condusa acum de deputatul Csoma Botond. Uniunea, pragmatica cum o stim, a asigurat o majoritate permanenta in Consiliul Local, mini parlamentul Clujului, unde se iau decizii fundamentale pentru viata urbei. Cu alte cuvinte, local a fost mereu la putere.

Intrebat astazi, in conferinta de presa, de reporterul Clujul Politic, ce opinie are ca si reprezentant al UDMR despre proiectele Primariei, viceprimarul Olah Emese, aflata la al doilea mandat, a raspuns ca ±si in comunitatea maghiara din Cluj-Napoca (cifrata intre 15-16 la suta din populatie dupa ultimul referendum din 2011) au fost si sunt discutii aprinse pe proiectele Clujului dar da, sustinem intru totul cele trei mari proiecte±. Ea a  mai precizat reporterului Clujul Politic ca colaborarea cu PNL Cluj in Consiliul Local decurge foarte bine.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *