Consilierul local clujean Alexandra Oană îl „spulberă” pe senatorul AUR Sorin Lavric

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Consilierul local USR Cluj Alexandra Oană îl atacă dur pe liderul AUR, senatorul Sorin Lavric, referitor  la afirmațiile din ultimul interviu dat acesta.

„În caz că mai avea cineva dubii despre orientarea AUR, senatorul Sorin Lavric spulberă orice urmă de îndoială pe această temă, în ultimul său interviu.

Războiul din Ucraina, ne spune domnul Lavric, nu este între poporul ucrainean și invadatorii ruși, ci între “creștinul” Putin și globaliștii atei.

”Se vrea distrugerea națiunilor creștine și a statelor suverane, și formarea unui supra-stat federal cu un singur parlament, un singur guvern, cu un singur președinte. Adică globalizarea totală, ateistă, egalitaristă, fără memoria trecutului și fără tradiții.…Acum totul e într-o sincopă din cauza războiului din Ucraina, totul depinde de cine va câștiga, Putin sau globaliștii”.

Domnul Lavric nu pare să înregistreze faptul că Putin a invadat un stat independent, apropo de suveranism, că a bombardat maternități, școli și inclusiv biserici, apropo de valori creștine, sau că, neputând să cucerească Ucraina cum plănuia, o distruge sistematic, apropo de păstrarea tradițiilor. Să nu mai spunem că nu a avut nicio reținere să plătească mercenari ceceni și sirieni pentru a lupta cu poporul ucrainean ortodox.

În ciuda tuturor evidențelor, în ochii domnului Lavric, Putin este mai departe apărătorul valorilor creștine, al statelor suverane și al tradițiilor, iar Zelensky și cei care îl ajută să își apere țara sunt globaliști atei.

Nu pot să îmi sau seama dacă miopia de care dă dovadă domnul Lavric se datorează unei prostii abisale sau mai degrabă ticăloșiei crâncene.
Ce contează e că AUR își dă arama pe față!

Și e roșie, roșie la culoare!”, a scris Alexandra Oana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *