Deputatul Oros, ex-PNL Cluj, acum la Forța Dreptei: Distrugerea PNL și compromiterea dreptei românești continuă

POLITIC/ADMINISTRAȚIE Slider
Deputatul Adrian Oros, parlamentar Forța Dreptei, i-a atacat pe cei care l-au susținut  pe Florin Cîțu si coalitia cu PNL, acum, când l-au abandonat pe Câțu. Președintele PNL și-a anuntat astazi demisia, la fel secretarul general Dan Vilceanu, care a renuntat si la Ministerul Fondurilor Europene. Oros a plecat din PNL imediat după Congres alaturi de Ludovic Orban.
 
”Scenariul pentru distrugerea PNL și compromiterea dreptei românești continuă.
Anul trecut taciturnul sportiv multilateral dezvoltat, părea să își fi descoperit un alt sport aristrocratic. Să parieze la cursele politice.
Desigur, nu poți să împiedici pe nimeni să creadă ca o gloabă este un cal pur sânge, și să supraliciteze, mai ales când a fost hrănită cu “jăratec” in grajdurile de peste mări. Și mai ales, atunci cand are posibilitatea să schimbe regulile cursei.
“Echipa câștigătoare” a fost doar o unealtă, folosită pentru ruperea coaliției și distrugerea Partidului Național Liberal.
Toți Bocii, fluturii, bușoii, si rareșii de partid si de stat, s-au înghesuit anul trecut în spatele Câtului, la comandă. Ne spuneau ca este singura șansă pentru dezvoltarea României.
Alții, de o demagogie grețoasă strigau în gura mare că îl susțin pe Câțu dintr-un motiv egoist: doar așa copii lor vor rămâne în țară.
Majoritatea inconștienți si incompetenți, dar orbiți de putere și dornici să fie șefi. Unii lucrează cu bună știință, de ceva vreme la șubrezirea acestui partid istoric. Din 51 aleși în Biroul Național de Conducere al PNL, în urma “Congresului” din Septembrie 2021, doar 8 sunt liberali. Restul oaste de strânsură.
Azi aceleași personaje stranii, onctuoase, cer capul “suflului nou”.
PNL pierde zilnic teren in fața PSD. Liderii PSD umilesc continuu PNL. Dar lor, celor care au confiscat Partidul Național Liberal, nu le pasă. Deși le fuge pământul de sub picioare, pe ultima sută de metri, ar mai negocia ceva pentru ei și gașca lor.
Au uitat de tradiția și istoria PNL, de promisiunile făcute oamenilor care i-au votat. Au uitat de români.
Și-au uitat chiar și “suflul nou”. L-au pierdut pe drum. Și acum caută altul. Evident, tot ei la butoane.”, a scris Oros pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *