Ambasadorul Statelor Unite Mexicane, în vizită la CJ Cluj

POLITIC/ADMINISTRAȚIE

Vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Vákár István, a primit marți, 9 august a.c., vizita Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Statelor Unite Mexicane în România, Excelența Sa José Guillermo Ordorica Robles.

Oficialul străin a fost însoțit de către domnul Benito Jimenez Sauma – Șef Cancelarie, însărcinat cu probleme economice, comerciale și de cooperare, domnul Dorin Zăgrean – Consul Onorific al Mexicului la Cluj-Napoca și doamna Cristina Boncaciu – Asistent Consular.

Întâlnirea de la sediul forului administrativ județean a avut loc în contextul încetării mandatului Excelenței Sale José Guillermo Ordorica Robles.

La rândul său, Ambasadorul Statelor Unite Mexicane a realizat o scurtă prezentare a activității sale desfășurată pe parcursul întregului mandat, exprimându-și mulțumirea față de buna colaborare româno-mexicană în toate domeniile, în special în cel universitar.

De asemenea, oficialul străin și-a arătat disponibilitatea de a sprijini inițiativele viitoare derulate la nivelul județului Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *